Bu zamanda intel almak???

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

DJ. Mic Check

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
18,327
Bazı arkadaşlarımız hala daha fazla para verip daha az performans veren intel işlemcileri amd'nin 100 kat üstünde tutuyor gerçekten durum vahim stok fanları biraz kaliteli olsaydı intelin yine okey derdik ama stok fanlar amd'den daha daha kötü ve 14nm 14nm+ 14nm++++++++++++++ diye milleti kandırıyorlar
Peki bu konuyu neden mi açtım? Gelin intel ve amd'yi karşılaştırıp tartışalım

İntel oyunda amdyi geçiyor ama anakart masrafı soğutucu masrafı aşırı pahalı olmayan anakartlarda en fazla 2666 mhz desteklemesi işlemci değiştirirken anakart masrafı da çıkması derken amd en iyisi.

intel berbat ! 9 nesil beter 6 7 nesil aynıydı tek ghz artırdılar İntelde i7 8700K+i9 9900k Mantıklı amd ders verdi akılandılar

Amaçsızlık peşinde misiniz? Forumda 20-30 defa Intel ve AMD kavgaya girdi sürekli F/P AMD diyorsunuz. Bakın Parası olan Intel alır. Adamın 20 bini var Intel istiyor hala AMD öneriyorsunuz adam soğutucusunu almış hem de piyasanın babası olan soğutucularından. Bütçeniz 15.000 aşağısındaysa buyrun AMD. Ama bütçeniz 20 bin ve daha yukarısıysa Intel alır. Zaten 20 bini olanın bir sıkıntısı olmaz ne elektrik ile ne bütçe ile.

AMD kullanıyorum ve memnunum.

9. Nesile kadar alınacak işlemciler değil, 10. nesil güzel ama pahalı yani adamlar f/p kavramını yapamıyorlar amd candır <3

İntel oyunda amdyi geçiyor ama anakart masrafı soğutucu masrafı aşırı pahalı olmayan anakartlarda en fazla 2666 mhz desteklemesi işlemci değiştirirken anakart masrafı da çıkması derken amd en iyisi.
Zaten tek artısı yüksek frekans değerlerinden dolayı sadece oyunda daha yüksek fps veriyor olması

Selam millet benim system i9 9900k var , lakin bu system ryzen önce alindi.
ben bugün system kursam. Kesinlikle amd olur.
amd cpu 3950x alirdim.
Intel son 3 senede milleti fena kazikladi.
i9 10900k bakarsak ve 3900x.
arada 2 cekirdek fark var.
orda i9 10900k iyi kafa tutuyor.
tabi render olayi ayri.

Amaçsızlık peşinde misiniz? Forumda 20-30 defa Intel ve AMD kavgaya girdi sürekli F/P AMD diyorsunuz. Bakın Parası olan Intel alır. Adamın 20 bini var Intel istiyor hala AMD öneriyorsunuz adam soğutucusunu almış hem de piyasanın babası olan soğutucularından. Bütçeniz 15.000 aşağısındaysa buyrun AMD. Ama bütçeniz 20 bin ve daha yukarısıysa Intel alır. Zaten 20 bini olanın bir sıkıntısı olmaz ne elektrik ile ne bütçe ile.

AMD kullanıyorum ve memnunum.
Sen 3950x yerine intelin 14nm++'larını mı alırdın?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,306
Üyeler
203,129
Son üye
arcanica
Geri