Bu zamanda intel almak???

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Selam millet benim system i9 9900k var , lakin bu system ryzen önce alindi.
ben bugün system kursam. Kesinlikle amd olur.
amd cpu 3950x alirdim.
Intel son 3 senede milleti fena kazikladi.
i9 10900k bakarsak ve 3900x.
arada 2 cekirdek fark var.
orda i9 10900k iyi kafa tutuyor.
tabi render olayi ayri.
Yurdışında mı yaşıyorsun?

Sen 3950x yerine intelin 14nm++'larını mı alırdın?
3950x neden alayım ben ne dizayncıyım ne Mühendisim ne de yayıncı ve foto editörüm? Evet şuan 25 bin TL olsa giderim Intel kullanırım. İstek meselesini zorla kendinizinkine çekmeye çalışıyorsunuz ve bu yanlış.

Intel bu olay bi kere daha basina gelmisdi.
oda athlon 64 zamani.
ordadaamd fena vurdu inteli.
sonra intel güzel ayaklandi ve 15 sene kafa rahati.
2016 yilina kadar iyidi intel.
lakin son 4 senede baya uyudu ve milleti fena enayi gözlen bakti.
amd bu firsati deyerlendi. Ryzen sunuldu ve score ortada.
intel lga 1700 socket yine önde olur.
DDR 5 ve PCI Express 5.0 sunulucak.
usb 4.0
Bu 3 özelikin lisans aldilar.

Bence konuyu açmaya gerek yoktu. Yine bir sürü kişi sözlü kavgaya girişecek. -_-
Fanlık böyle bir şey işte. Yada canı sıkılmıştır az konu açayım ortalık karışsın demiştir.

Dur altına ekliyeyim bari Forza AMD

3950x neden alayım ben ne dizayncıyım ne Mühendisim ne de yayıncı ve foto editörüm? Evet şuan 25 bin TL olsa giderim Intel kullanırım. İstek meselesini zorla kendinizinkine çekmeye çalışıyorsunuz ve bu yanlış.
Yazdığın cevapları maalesef anlamıyorum habire bütçeyi arttırıp intel alırdım diyorsunuz mesela 25 bin tl niz var hangi işlemciyi alırdınız?

3900x 399 euro
3950x 735 euro
İntel amd arasındaki fiyattan bahsediyorum burada bu ikisi arasında 3000TL fiyat farkı var yani burada 3000 birim orada 240 birim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazdığın cevapları maalesef anlamıyorum habire bütçeyi arttırıp Intel alırdım diyorsunuz mesela 25 bin TL niz var hangi işlemciyi alırdınız?
Ben R9 3900x alırdım.

Yazdığın cevapları maalesef anlamıyorum habire bütçeyi arttırıp Intel alırdım diyorsunuz mesela 25 bin TL niz var hangi işlemciyi alırdınız?
10900K. Mesajda dedim 20 bin üstü bir bütçem varsa Intel alırım diye ve bütçe 25 bin yani 20 bin üstü. :)

10900K. Mesajda dedim 20 bin üstü bir bütçem varsa Intel alırım diye ve bütçe 25 bin yani 20 bin üstü. :)
Sonunda intel fanboyu plaketini almaya hak kazandınız beyefendi sizi 3 evetle uğurluyoruz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,567
Üyeler
203,186
Son üye
chokexx
Geri