Bu zamanda intel almak???

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
3900x 500$ i9 9900k 500$ ama 3900x tokatlar
ne ne ne render konusu diyorsan tamam ama oyun konusunda i9 önde dostum kapışmıyorlar önde direk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AMD F/P diye Intel tercih edilmemeli diye bir şey olamaz olmamalı. İsteyen Intel alır ve oyun performansı olarak çok daha yüksek performans alır. İsteyen Ryzen alır Render konusunda daha iyi işler çıkartır. Gereksiz ve saçma bir konu olmuş.
sonunda beni anlayan biri

Çok boşsun. Yazık sana. Kendini tarafsız mı zannediyorsun. Millete laf söylemeden önce kendine bak bana Intel fanboyu diyen kişi AMD fanboy. Yazık sana. Başlıkta Intel istenir. Mesajlar 20 taneyse 19 tanesi "Intel alma AMD al" diyerek bağırır çağırışıyorsunuz. Konu sahibi fanboy ve ve tarafsız karşılaştıralım diyor. Bu zamana kadar gördüğüm en ama en saçma konu.

İşlemci alınca sen photoshop mu yapıyorsun ya da render mi yapıyorsun da oyuna göre diyorsun.
çok doğru reis buranın sıkıntısı tarafsızım diyip taraflı olmaları

Keşke çok boşsun demeden önce profil resmini kaldırsaydın.
Photoshop kullanıyorum hatta unreal engine'da oyun yapıyorum şu an.
Müzik de yapıyorum ara sıra
Amd açık ve net olarak hem daha ucuz hem daha iyi bu fanboy'luk değildir
Profil resmi koyunca boş mu oluyorum. Sen profil koymaya bile tenezzül etmemişsin. Şuna bak ben fanboy değilim diyor. Aynen sizin karşıtınız olunca fanboy olunuyor ama siz normal savunucu oluyorsunuz. Doğru insanlar kendinde bir kusur bulmaz genelde karşısındakinde bulur. Alt bütçede önereceğim bir statü fakat yüksek bütçede Intel alınabilir derecede.

ne ne ne render konusu diyorsan tamam ama oyun konusunda i9 önde dostum kapışmıyorlar önde direk

sonunda beni anlayan biri
Kanka Intel araştırmadan sadece Ryzen'e bakanların bu yorumları yapması bana normal geliyor. Oyun performansı olarak Intel, Render olarak Ryzen daha önde. Bunu neden kabullenmiyorlar anlamıyorum sanki bir firma para vermiş ve bu kanıyı ölümüne koruyun diye bir şey demiş gibi.

Peki işlemci alınırken oyundaki fps farkına mı bakarsın render/iş performansına mı

Profil resmi koyunca boş mu oluyorum. Sen profil koymaya bile tenezzül etmemişsin. Şuna bak ben fanboy değilim diyor. Aynen sizin karşıtınız olunca fanboy olunuyor ama siz normal savunucu oluyorsunuz. Doğru insanlar kendinde bir kusur bulmaz genelde karşısındakinde bulur. Alt bütçede önereceğim bir statü fakat yüksek bütçede Intel alınabilir derecede.
Zaten 25 klık sistemle gta5 oynucaklar demi.

Kanka Intel araştırmadan sadece Ryzen'e bakanların bu yorumları yapması bana normal geliyor. Oyun performansı olarak Intel, Render olarak Ryzen daha önde. Bunu neden kabullenmiyorlar anlamıyorum sanki bir firma para vermiş ve bu kanıyı ölümüne koruyun diye bir şey demiş gibi.
Ben zaten intel daha çok fps veriyor diyorum ama aradaki fiyat farklarına bakınca yine fazla fps'nin farkı kalmıyor eğer siz sadece oyun uynayan biriyseniz intel size uygundur

çok doğru reis buranın sıkıntısı tarafsızım diyip taraflı olmaları
Kanser tayfa. Bu zamana kadar gördüğüm en taraflı bölüm burası nerdeyse. Biri Panel bölümü diğeri bu bolüm. İşleri güçleri yok kötülüyorlar. Ben AMD kötülemiyorum Adam bana AMD istediğini söylesin AMD öneririm ve ortalama bir seviye bütçem olduğunda AMD alırım çünkü bu seviyede AMD daha avantajlı ama bu boş savunmalar kafalarına takılmış. AMD ki AMD. Klavyemin ömrünü azaltmaya değmez. Bir daha münazara yaparım ne de söylerim. Bu ne ya.

Ama işlemci alırken sadece oyun oynayacağım diye düşünmek ne kadar mantıklı?

Kanser tayfa. Bu zamana kadar gördüğüm en taraflı bölüm burası nerdeyse. Biri Panel bölümü diğeri bu bolüm. İşleri güçleri yok kötülüyorlar. Ben AMD kötülemiyorum Adam bana AMD istediğini söylesin AMD öneririm ve ortalama bir seviye bütçem olduğunda AMD alırım çünkü bu seviyede AMD daha avantajlı ama bu boş savunmalar kafalarına takılmış. AMD ki AMD. Klavyemin ömrünü azaltmaya değmez. Bir daha münazara yaparım ne de söylerim. Bu ne ya.
Orta bütçede amd diyosun amd render daha iyi diyosun 25klık bilgisayarla metin2 mi oynucanız

Ben zaten Intel daha çok fps veriyor diyorum ama aradaki fiyat farklarına bakınca yine fazla fps'nin farkı kalmıyor eğer siz sadece oyun uynayan biriyseniz Intel size uygundur
Bütçesi olup oyun oynayacak birisi neden Ryzen tercih etsin? Adam sadece oyun oynayacak, bütçesi var. Intel mi tercih etmeli AMD mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,828
Üyeler
203,979
Son üye
metinkemal
Geri