ya arkadaşım bu nasıl bir soru anlayamıyorum gerçekten telefon ne için var bilgisayar ne için var yapacağın işler bilgisayar ile oluyorsa bilgisayar al telefon ile oluyorsa telefon.Malum pc fiyatlar yüksek 8 k yı buluyor telefonmu alsam onun yerine telefon a2 core eski ve bana yetmiyor idare ediyor biraz samsung a52 mi alsam yoksa pc mi alsam
Bence telefonun yetmiyorsa telefon almalısın zaten bilgisayar piyasası mâlum ortadaMalum pc fiyatlar yüksek 8 k yı buluyor telefonmu alsam onun yerine telefon a2 core eski ve bana yetmiyor idare ediyor biraz samsung a52 mi alsam yoksa pc mi alsam
Bence pc telefon ile yapılan şeyler kısıtlı pc daha çok sarıyor ayrıca 8k ya pc almak zorunda değilsin ben 3.5kya mis gibi topladım sende toplayabilirsinMalum pc fiyatlar yüksek 8 k yı buluyor telefonmu alsam onun yerine telefon a2 core eski ve bana yetmiyor idare ediyor biraz samsung a52 mi alsam yoksa pc mi alsam
çok güzel apular var 3,5k'ya. Bütçeyi düşürürseniz 2200g'li pc'ler de var.Bence pc telefon ile yapılan şeyler kısıtlı pc daha çok sarıyor ayrıca 8k ya pc almak zorunda değilsin ben 3.5kya mis gibi topladım sende toplayabilirsin
Ben 3300 e 4300ge li aldım 16gb li sıfırçok güzel apular var 3,5k'ya. Bütçeyi düşürürseniz 2200g'li pc'ler de var.