Neler Yeni

PC satın almak heves mi?

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Bilemiyorum hocam. Ama şu an mesela hiç oyun oynayasım yok. CS2'nin bozuk optimizasyonuna rağmen en yüksek ayarlarda 300 FPS'yi geçiyorum, hiçbir oyun kasmıyor ama zevk alamıyorum. Eski bilgisayarda 45 FPS ile çok zevk alarak oynardım. Garip bir his.
Artık büyüdüğümüz için mi bilemiyorum ama cidden bende sıkılmaya başladım. Eski pcmde cache yenilenmişti 25 fps oynuyordum acayip zevk alıyordum. Şuan elim oyuna bile gitmiyor.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
Konsolda heves gibi olur mu acaba? Ps5 almakta kafama yatıyordu bir zamanlar, ama ps kafede gta 5 oynayıp bir süre sonra ana menüde gezip mağazada vakit harcıyordum. Kısacası oyunu yarım saat oynayıp geri kalan sürede yapacak bir iş bulamıyorum.
En azından ps5 rakibi masaütsüne fazladan para vermemiş olursunuz ve aldığınız fiyatın 2-3 bin altına tabi cihazına durumuna bağlı satar geçersiniz hatta temiz bulabilirseniz ikinci el alın satarkende aldığınız paradan satıp zarar etmemiş olursunuz.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Bence de bir heves. Bende hikayeli oyunlar oynamıyorum. Lol csgo valorant gta5 online tarzı online oyunlar oynuyorum. Arkadaşlarım olmayınca giresim gelmiyor. Hikayeli oyunlarda beni sıkıyor. Zaten 20kya kasa alırsan 5 sene her oyunu kasmadan oynarsın. Boşa bütçeyi zorlayıp 30k vermeye gerek yok bence.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Tek zevk veren şey bilgisayarda eğlenceli bir ekip ile oyunlar oynamak sistemin ne kadar iyi olursa olsun oyunları tek başına oynucaksan sıkacak o yüzden ona göre düşün

Niaron

80+
bence düşuk bütçeli alma ryzen 5 5600 rx 6700xt li sistemler var al uzun süre götürür

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
İlk Bilgisayarımı ocak 2018 de toplamıştım ve deli gibi oynuyordum. İşe rağmen. İkinci bilgisayarımı da ağustos 2022 de topladım sonra aylar sonra am5 gelince işlemci, anakart, ram ve psu güncelledim. Ama tamamen takıntı ve geri kalmamak için. Yoksa doğru düzgün single ya da coop ve hikayeli bir oyun yoksa bilgisayarın yüzüne bakmıyorum ama yinede her eve geldiğim zaman oturacak olursam hazır beklesim beni diye güç düğmesine basar, bir ara başına uğrar şifremi girer biraz internet sörfü yapar kendimi yatağa atar, salardım bilgisayarı. Evet çok gerekli, hatta hiç gerekli değildi am5 sisteme geçmek için ama içimde kalmayacak, geri kalmayacak hissi bir nebze dinç tutuyor. Tabii bir de oynayamayacağım oyunun olmaması ve çıkacak oyunları oynayabileceğimi bilerek hevesle takip etmek ayrı bir zevk. Çok güzel bir konu ve duruma değindin. İyi forumlar.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Arkadaşa 80k lık sistem topladık bir bok değişmedi oyun oynamıyor çocuk. 20-30K lık bir bilgisayar alın en az 5 sene kullanın gitsin
20-30K çok olm RX 6600 lü çıkan f/p sistemlerden yeter

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Geçmişten günümüze hep yeni bir PC almak istemişimdir. Senelerdir bana eşlik eden emektar bilgisayarımda hep GTA 5, Valorant, RDR2, CS2 ve yüksek ayarlarda kasmadan istediğim oyunu oynama isteğim vardı ama kaldırmadığından yeni PC almak istiyorum. TikTok'ta ve Instagram'da PC aldık ama heves kalmadı, 5-6 kere kullandım sonrasında sarmadı, CS dışında oyun sarmadı gibi yorum yapanlar var. Şu an para biriktiriyorum ve inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla istediğim PC'yi almak istiyorum. Baktığım PC 3060 ekran kartlı ama insanların PC aldım hevesim kaçtı gibi yorumlarından sonra acaba bende 3060 yerine daha uygun fiyatlı bir PC mi alsam diyorum? 30K laptop veya PC'ye para vermek yerine, 20K'lık laptop veya PC mi almalıyım sizce? Şahsen, şu anki emektarla CS:GO düşük ayar ve ETS 2 oynarken zevk alıyordum. Onun dışında pek oyun oynamıyordum, hikayeli oyunlar zaten sıkıyordu beni. Sizce heves olarak görüp, daha uygun fiyatlı PC mi almalıyım yoksa istediğim gibi bir PC mi almalıyım? Alıp, 2 hafta sonra kenarda bekletip hevesim gider mi diye düşündürüyor biraz.
kısa süreli bi heves
istediğini aldıktan sonra istediğin birkaç oyunu oynarsın sonra heves meves kalmaz
hele yaşın küçük değilse çok para koymanı önermem, geleceğini pc üzerinden kurmayacaksan pcye gelene kadar yapman gereken sorumluluğun var

Reav

80+ Silver
Geçmişten günümüze hep yeni bir PC almak istemişimdir. Senelerdir bana eşlik eden emektar bilgisayarımda hep GTA 5, Valorant, RDR2, CS2 ve yüksek ayarlarda kasmadan istediğim oyunu oynama isteğim vardı ama kaldırmadığından yeni PC almak istiyorum. TikTok'ta ve Instagram'da PC aldık ama heves kalmadı, 5-6 kere kullandım sonrasında sarmadı, CS dışında oyun sarmadı gibi yorum yapanlar var. Şu an para biriktiriyorum ve inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla istediğim PC'yi almak istiyorum. Baktığım PC 3060 ekran kartlı ama insanların PC aldım hevesim kaçtı gibi yorumlarından sonra acaba bende 3060 yerine daha uygun fiyatlı bir PC mi alsam diyorum? 30K laptop veya PC'ye para vermek yerine, 20K'lık laptop veya PC mi almalıyım sizce? Şahsen, şu anki emektarla CS:GO düşük ayar ve ETS 2 oynarken zevk alıyordum. Onun dışında pek oyun oynamıyordum, hikayeli oyunlar zaten sıkıyordu beni. Sizce heves olarak görüp, daha uygun fiyatlı PC mi almalıyım yoksa istediğim gibi bir PC mi almalıyım? Alıp, 2 hafta sonra kenarda bekletip hevesim gider mi diye düşündürüyor biraz.
Bendede diğer arkadaşlar gibi oldu daha alalı 2 ay oldu sistemi işte ray tracingli cyberpunk rdr 2 felan oynayacağım dedim eski pcdeki gibi sadece lol felan oynuyorum uzun süre toplama hayali olan kişilerde böyle oluyor bence

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Bütçemizin yettiği, heves ettiğimiz şeyleri bile almayacaksak yaşamanın çok bir anlamı yok.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hevesin olur veya olmaz bütçen el verdiğince al keyfini çıkar bu ayrıntılara takılıp kalma. Birkaç olumsuz yorum okuyup kendini olumsuzlama. Hiç mi hevesin kalmadı sat gitsin. Zararın ne olabilir ki? Tadını çıkarmaya bak.

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Tugay gedik
Alana kadar sürekli araştırıyordum istediğim tüm oyunları oynarım diye düşünüyordum... Bilgisayarı satın aldık fakat oynadığım tek oyun CS2 :) ve o da eskisi kadar zevk vermiyor artık yaş ilerledi ondanmıdır bilmiyorum... Hevesimi aldım ama

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
Bilemiyorum hocam. Ama şu an mesela hiç oyun oynayasım yok. CS2'nin bozuk optimizasyonuna rağmen en yüksek ayarlarda 300 FPS'yi geçiyorum, hiçbir oyun kasmıyor ama zevk alamıyorum. Eski bilgisayarda 45 FPS ile çok zevk alarak oynardım. Garip bir his.
insanın sıkıntısı olmayınca canı sıkılıyo be usta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,977
Üyeler
164,075
Son üye