Bu arada televizyonun 4K değilse 4K içerik izleyemezsin otomatik 1080p de izlersin. Eğer ki televizyonun 1080p ise Mi Box S e 1200TL küsür para vermek yerine veya Mi Box S deki USB girişi senin işine yaramayacaksa Mi Stick alabilirsin. Aralarında pek fark olacağını zannetmiyorum kalite hariç.teşekkür ederim dostum
teşekkür ederim tekrardan önerilerin için almışken tam alıyım diyorum. 400 tl fazla bir şey değilBu arada televizyonun 4K değilse 4K içerik izleyemezsin otomatik 1080p de izlersin. Eğer ki televizyonun 1080p ise Mi Box S e 1200TL küsür para vermek yerine veya Mi Box S deki USB girişi senin işine yaramayacaksa Mi Stick alabilirsin. Aralarında pek fark olacağını zannetmiyorum kalite hariç.
bunda kablosuz internete giriş oluyor mu veya telefon tvye bağlarmıyız bunla
O halde Mi Box S alman daha uzun ömürlü olur. Şimdiden hayırlı olsun.teşekkür ederim tekrardan önerilerin için almışken tam alıyım diyorum. 400 TL fazla bir şey değil
Hangisi hocam, link varsa atabilir misiniz acaba?Henüz 1 aydır kullanıyorum. Evdeki televizyonumuz eskiydi ve Prime Video, Netflix gibi uygulamalarda kasılıyordu. Bu ürün kullandıktan sonra keşke daha önce alsaymışız dedik. Blu Tv gibi sayfa geçişleri düzgün olmayan bir uygulamada bile gayet iyi sonuçlar veriyor.
Ürün bilgisi paylaşmayı unutmuşum kusura bakmayın. Şu ürünü kullanıyoruz;Hangisi hocam, link varsa atabilir misiniz acaba?
Mediamarkt hesabın yoksa yeni hesap oluştur club a üye ol. Bazen kupon veriyor yeni üye olunca ya da üyeliğin varsa club dan kontrol et kuponun var mı daha ucuza getirirsin 50TL 50TL dir.şoktan 6 taksit ile alacktım fakat kaçırdım mediamarktan 4 taksit alacağım bugün