Neler Yeni

bu zipponun değeri kaç sizce aldımda.

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Aliens modeli bilim kurgu seven birisi olarak aşırı hoşuma gitti
925 ayar gümüş motifli. zipponun kendisi prinç.
3 tane üretmiş tasarımcısı 1 tanesi amerikadan birisi almış diğeri istanbul kapalı çarşıdan birisi sonuncusuda bana talip oldu

Ekler

• Screenshot (53).png
    Screenshot (53).png
    259.3 KB · Hit: 155
  • Screenshot (54).png
    Screenshot (54).png
    199.7 KB · Hit: 158
  • Screenshot (55).png
    Screenshot (55).png
    186 KB · Hit: 152
  • Screenshot (56).png
    Screenshot (56).png
    147.8 KB · Hit: 146
  • Screenshot (57).png
    Screenshot (57).png
    210.8 KB · Hit: 151
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Atalay Korun
Hocam merhabalar öncelikle hayırli olsun şöyle bir görsel yakaladım...
Screenshot_2022-07-06-17-36-59-089_com.android.chrome.jpg

Bilgici Bilim

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhabalar öncelikle hayırli olsun şöyle bir görsel yakaladım...Alıntıyı görüntüle
suan satılmıyor mu bu hocam güzelmiş aldığım fiyatın 400 500 tl ucuzuna denk geliyor oda normal cunku bu attığın sanırım yurt dışı
Mesaj otomatik birleştirildi:

suan satılmıyor mu bu hocam güzelmiş aldığım fiyatın 400 500 TL ucuzuna denk geliyor oda normal cunku bu attığın sanırım yurt dışı
bide açık arttırması bitmiş sanırım

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,588
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Değerini bilmem ama çok güzel çakmak

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Aliens modeli bilim kurgu seven birisi olarak aşırı hoşuma gitti
925 ayar gümüş motifli. zipponun kendisi prinç.
3 tane üretmiş tasarımcısı 1 tanesi amerikadan birisi almış diğeri istanbul kapalı çarşıdan birisi sonuncusuda bana talip oldu
Orjinal mi.Bide orjinal zippo ise ve yapımcısı cidden 3 tane ürettiyse.Bu tarz şeylere deli para verenler oluyor.Sınırlı sayıda üretim olduğu için bir koleksiyoner gelip binlerce belkide onbinlerce dolar bile teklif edebilir.

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
Orjinal mi.Bide orjinal zippo ise ve yapımcısı cidden 3 tane ürettiyse.Bu tarz şeylere deli para verenler oluyor.Sınırlı sayıda üretim olduğu için bir koleksiyoner gelip binlerce belkide onbinlerce dolar bile teklif edebilir.
Bu eğer doğruysa ilk seferde teklifi reddetmeni ve onlarca sonra satmanı tavsiye ederim.
Dolar kurundan sat binlerce dolar verirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Atalay Korun
suan satılmıyor mu bu hocam güzelmiş aldığım fiyatın 400 500 TL ucuzuna denk geliyor oda normal cunku bu attığın sanırım yurt dışı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide açık arttırması bitmiş sanırım
Hocam selamlar ben catawiki adinda bir kolleksiyon vb. ürünlerin olduğu bir acik arttirma sitesinde denk geldim.satışa sunan abimizde bu sayfada çeşitlli ürünler satmakta ürün ile ilgili bilgileride gorsele ekliyorum aklinda bulunsun...Değerine gelirsek bence gayet degerli bir ürün sonuc olarak el yapimi ve az sayida olan birsey...Zippolarda esas olan yapim yili ve iç dis kasa tutarliligi daha detaya inersek koleksiyon olarak yapilan özel serileri fakat seninki direkt custom dediğimiz kategoride o yuzden yillar gectikce daha da degerlenecektir.Ayrıca Alien&Predator dunya çapinda ünlu bir seri yani çok net şu kadar eder demek biraz yanliş olur...Ama emin ol aldigin fiyat yillar geçtikçe kat ve kat artacaktir.Umarım guzel gunlerde kullanirsin yada iyi bir kar elde edersin...Hayirlisi olsun....

Ekler

• Screenshot_2022-07-06-22-40-23-820_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-07-06-22-40-23-820_com.android.chrome.jpg
    337.5 KB · Hit: 43

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,378
İsim
Hacı
Hocam çok güzelmiş. Hayırlı olsun.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Cidden aşırı güzel

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Hocam selamlar ben catawiki adinda bir kolleksiyon vb. ürünlerin olduğu bir acik arttirma sitesinde denk geldim.satışa sunan abimizde bu sayfada çeşitlli ürünler satmakta ürün ile ilgili bilgileride gorsele ekliyorum aklinda bulunsun...Değerine gelirsek bence gayet degerli bir ürün sonuc olarak el yapimi ve az sayida olan birsey...Zippolarda esas olan yapim yili ve iç dis kasa tutarliligi daha detaya inersek koleksiyon olarak yapilan özel serileri fakat seninki direkt custom dediğimiz kategoride o yuzden yillar gectikce daha da degerlenecektir.Ayrıca Alien&Predator dunya çapinda ünlu bir seri yani çok net şu kadar eder demek biraz yanliş olur...Ama emin ol aldigin fiyat yillar geçtikçe kat ve kat artacaktir.Umarım guzel gunlerde kullanirsin yada iyi bir kar elde edersin...Hayirlisi olsun....
aa evet benim zippoda 2011 model teşekkürler
attığın 00 benimki 03 demekki 3 üncü yapılan
aynı kişi veya aynı kişiden alan buda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,017,560
Üyeler
161,308
Son üye
aulaf75sevdalısı58
Top Bottom