Akg avantajı ile buss 2galaxy note 8 de kullanacağım.Müzik dinlemek için kullanacağım.Sizce hangisi daha iyidir?
Telefonun da Samsung olduğu için Buds2 alın derim.galaxy note 8 de kullanacağım.Müzik dinlemek için kullanacağım.Sizce hangisi daha iyidir?
Çok teşekkürler. Kulaktan düşme kayma filan oluyor mu? Şarjı ne kadar gidiyor?Akg avantajı ile buss 2
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta suan kulağımda
Biraz uzunca yazmak gerekirse gerek gürültü engelleme, ortam sesi özellikleri olsun gerek ses kalitesi olsun gerek de pil ömrü olsun fiyatını çok güzel hak eden bir kulaklık. Bas konusunda bile baya iyi. Ve her güncelleme ile kulaklık performansı hissedilir derecede iyileşiyor.
Ben de j7 prime 2 yani eski bir cihazdan kullanıyorum. Egerki cihaziniz destekliyorsa oyunlarda kullanmak için 360 ses teknolojisi var. Ayrıca dolby sesi falan söylemiyorum bile
ben de buds2 kullanıyorum şarjı kağıtta ne belirtiliyorsa ona yakın gidiyor. Kulaktan düşme veya kayma söz konusu bile değil, sadece düzgün takman lazım, biraz yatay bir şekilde yani. Bassları ilk başta bana tatmin edici gelmişti ama sürekli en yüksekte dinlediğim için ben alıştım artık o yüzden ekstrem bir bassı olduğunu düşünmüyorum.Çok teşekkürler. Kulaktan düşme kayma filan oluyor mu? Şarjı ne kadar gidiyor?
Buds 2 önerebilirim. Kalite olarak güzel. Orta seviye gürültü engellemesi var. Tek problem Macbook la kullanırken problemler olabiliyorgalaxy note 8 de kullanacağım.Müzik dinlemek için kullanacağım.Sizce hangisi daha iyidir?
Kulaktan kulağa değişir. Şahsen kendi kulağımda ne yaparsan yapayım düşmüyor ama babamda düşüyor. Denemek gerekli. Şarj da normalde kullanırsanız 7 saat cıvarı gidiyor. Gürültü engelleme acik 5 saat.Çok teşekkürler. Kulaktan düşme kayma filan oluyor mu? Şarjı ne kadar gidiyor?
Yeni guncelleme ile bas baya gelişti. Birde bas güçlendirmeye alınca mükemmel oluyor.ben de buds2 kullanıyorum şarjı kağıtta ne belirtiliyorsa ona yakın gidiyor. Kulaktan düşme veya kayma söz konusu bile değil, sadece düzgün takman lazım, biraz yatay bir şekilde yani. Bassları ilk başta bana tatmin edici gelmişti ama sürekli en yüksekte dinlediğim için ben alıştım artık o yüzden ekstrem bir bassı olduğunu düşünmüyorum.
Macbookla kullanmaz benceBuds 2 önerebilirim. Kalite olarak güzel. Orta seviye gürültü engellemesi var. Tek problem Macbook la kullanırken problemler olabiliyor
Kullanılıyorda işte sıkıntılı. Net bir şekilde anladım ki Macbook alıcaksan sadece apple ürünü kullanacaksın. Ne Steelseriess in desteği var ne Samsung un ne Sony nin. Nerdeyse hiçbir firma yazılım desteği vermiyor. Windows ile kullanılan ek özellikler yok. Sinir bozucu bir durumKulaktan kulağa değişir. Şahsen kendi kulağımda ne yaparsan yapayım düşmüyor ama babamda düşüyor. Denemek gerekli. Şarj da normalde kullanırsanız 7 saat cıvarı gidiyor. Gürültü engelleme acik 5 saat.
Yeni guncelleme ile bas baya gelişti. Birde bas güçlendirmeye alınca mükemmel oluyor.
Macbookla kullanmaz bence
Apple ın politikasından kaynaklı bir şey bu durum.Kullanılıyorda işte sıkıntılı. Net bir şekilde anladım ki Macbook alıcaksan sadece apple ürünü kullanacaksın. Ne Steelseriess in desteği var ne Samsung un ne Sony nin. Nerdeyse hiçbir firma yazılım desteği vermiyor. Windows ile kullanılan ek özellikler yok. Sinir bozucu bir durum
Politikasıyla ne alakası var. Markalar Windows için yazılım desteği veriyor, uygulama yapıyor ama Mac os e yapmıyorlar. Niye? Çünkü Mac os kullanan kullanıcılar genellikle Apple ürünlerini tercih ediyor yani onların ürünlerine talep azApple ın politikasından kaynaklı bir şey bu durum.
Tam tersi de mevcut. Apple kendi ürünlerinde mükemmel uyum ile çalışırken farklı marka ürün ile beraber kullanırsan normal bir cihazdan daha kötü deneyim yaşayabiliyorsun. Sebebi de apple ürün almaya yönlendirmek.Politikasıyla ne alakası var. Markalar Windows için yazılım desteği veriyor, uygulama yapıyor ama Mac os e yapmıyorlar. Niye? Çünkü Mac os kullanan kullanıcılar genellikle Apple ürünlerini tercih ediyor yani onların ürünlerine talep az