Neler Yeni

Buds Pro/Sennheiser Tws/AirPods Pro

elysion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Barış Apti
Bütçe
175
Sennheiser Tws 140€
Galaxy Buds Pro 160€
Airpods Pro 175€
Yukarıdakiler arasında kaldım. Yurt dışında olduğum için fiyatları ona göre yazdım.
Sennheiser biraz büyük gibi duruyor, Airpods tipi kulaklık 2.tercihim aslında, iPhone kullanıyorum Buds Pro şu anlık iPhone da uygulama üzerinden çalışmıyor. Yani ekolayzır gibi ayarlar yapılamıyor. Güncellemeyle gelebileceği söyleniyor.
En önemli olan şey ses kalitesi ve konfor. Siz olsanız hangisini seçersiniz ? Kullananlar vardır illaki yardımcı olabilirseniz sevinirim.

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Bütçe 175€ mu?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
iPhone'da kullandığınız için AirPods alırdım ben.

elysion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Barış Apti
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Aslan
Sennheiser Tws 140€
Galaxy Buds Pro 160€
Airpods Pro 175€
Yukarıdakiler arasında kaldım. Yurt dışında olduğum için fiyatları ona göre yazdım.
Sennheiser biraz büyük gibi duruyor, Airpods tipi kulaklık 2.tercihim aslında, iPhone kullanıyorum Buds Pro şu anlık iPhone da uygulama üzerinden çalışmıyor. Yani ekolayzır gibi ayarlar yapılamıyor. Güncellemeyle gelebileceği söyleniyor.
En önemli olan şey ses kalitesi ve konfor. Siz olsanız hangisini seçersiniz ? Kullananlar vardır illaki yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Galaxy buds pro ve air pods pro kullandım açıkçası denedim diyim 1 hafta falan ikisinin de performansı birbirine yakın ikisi de alınabilir ama iphone kullanıyorsanız air pods alın ama diğer markayı bilmiyorum

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Evet bütçe 175€. Sennheiser Tws2 250€ olduğu için oraya çıkmak istemiyorum.

Diğer markaları kullanırsam ne gibi eksisi olur ? Airpods kullanırsam ne gibi artısı olur ?
AirPods Pro'nun anlatılan tüm özelliklerini sadece apple ekosisteminde kullanabiliyorsunuz bir inceleme izlemenizi öneririm bu konuda.
galaxy buds pro yanında düz kulaklık gibi kalıyor.

sennheiser önerirdim android kullanıyor olsanız.

elysion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Barış Apti
Galaxy buds pro ve air pods pro kullandım açıkçası denedim diyim 1 hafta falan ikisinin de performansı birbirine yakın ikisi de alınabilir ama iphone kullanıyorsanız air pods alın ama diğer markayı bilmiyorum
Buds Pro kulağa oturtmada problem yaşayanlar var. Boşluk kalıyor gibi diyorlar. Bütün gövde kulağa temas ettiği için bir süre sonra yoruyor diyenler de var. Böyle bir şey farkettiniz mi ? Airpods Pro konfor olarak nasıl ?
AirPods Pro'nun anlatılan tüm özelliklerini sadece apple ekosisteminde kullanabiliyorsunuz bir inceleme izlemenizi öneririm bu konuda.
galaxy buds pro yanında düz kulaklık gibi kalıyor.

sennheiser önerirdim android kullanıyor olsanız.
Kulaklık tarzından dolayı Airpods Pro’yu çok incelememiştim. Daha fazla video izleyeceğim. Sennheiser Apple da bir problem yaratmıyor diye biliyorum. Neden öyle bir yorumda bulundunuz ?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Buds Pro kulağa oturtmada problem yaşayanlar var. Boşluk kalıyor gibi diyorlar. Bütün gövde kulağa temas ettiği için bir süre sonra yoruyor diyenler de var. Böyle bir şey farkettiniz mi ? Airpods Pro konfor olarak nasıl ?

Kulaklık tarzından dolayı Airpods Pro’yu çok incelememiştim. Daha fazla video izleyeceğim. Sennheiser Apple da bir problem yaratmıyor diye biliyorum. Neden öyle bir yorumda bulundunuz ?
problem yarattığı için değil
airpods pro önerdiğim için öyle söyledim android kullanıyor olsanız rakipsiz marka çünkü.

elysion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Barış Apti
problem yarattığı için değil
airpods pro önerdiğim için öyle söyledim android kullanıyor olsanız rakipsiz marka çünkü.
Birkaç inceleme daha izledikten sonra net kararımı vereceğim. Şu an biraz daha AirPods Pro ya yöneldim.

Top Bottom