ücretlimi peki ve hesabı nasıl silerimOyun oynarken yaptığın görevler için sana uygulama içi para birimi veriyor. Onlarla da e-pin falan alıyorsun.
yok ücretsiz platform hesap silmeyi bende bilmiyorumücretlimi peki ve hesabı nasıl silerim
bilmiyosan niye yazıyon 1 ay oncekı konuya?yok ücretsiz platform hesap silmeyi bende bilmiyorum
3 aralıkta konunun açıldığı tarihte attığım mesajdı neden şimdi yazmışım gözüküyor bilmiyorum.bilmiyosan niye yazıyon 1 ay oncekı konuya?
Bendede olmuştu hocam forumun açiği galiba 3 ay önce attiğim mesaji yeni atmiş gibi göstermişti alay konusuda olmuştum3 aralıkta konunun açıldığı tarihte attığım mesajdı neden şimdi yazmışım gözüküyor bilmiyorum.
Hocam şimdi adamlar yalan atma mesajı şimdi attın deseler inandıramam kendimiBendede olmuştu hocam forumun açiği galiba 3 ay önce attiğim mesaji yeni atmiş gibi göstermişti alay konusuda olmuştum
Konu sahibi konuyu yükseltmiş.3 aralıkta konunun açıldığı tarihte attığım mesajdı neden şimdi yazmışım gözüküyor bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harbiden neden mesajı yeni göndermişim gibi gözüküyor ve konu üste çıkıyor anlamadım. @Mehmet Yılmaz