Buff163 Türkiye de kullanma yöntemi (%15e varan ucuz item)

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
897
Öncelikle forumda yasak mı bilmiyorum ama bu konudan forumdakilerinde faydalanmasını istedim bu gönderi ve altında adımları anlatıyor çoğu item %10 %15 ucuz ben ucuz itemlerde denedim alışveriş gerçekleşti pasaport gerekiyor pasaport olmadan da 1 kere alabiliyorsunuz diye biliyorum 25 yaşının altındaysanız sadece defter bedeli ödeyerek 25 yaşına kadar pasaportu kullanabilirsiniz

NOT:!! Bıçak ve eldiven alacaksanız 30 ekim de piyasanın düşmesi bekleniyor ona göre hareket edebilirsiniz

Son düzenleme:
Bu nedir tam olarak

Öncelikle forumda yasak mı bilmiyorum ama bu konudan forumdakilerinde faydalanmasını istedim bu gönderi ve altında adımları anlatıyor çoğu item %10 %15 ucuz ben ucuz itemlerde denedim alışveriş gerçekleşti pasaport gerekiyor pasaport olmadan da 1 kere alabiliyorsunuz diye biliyorum 25 yaşının altındaysanız sadece defter bedeli ödeyerek 25 yaşına kadar pasaportu kullanabilirsiniz
Sanki dünyayı kurtarıyoruz altı üstü CS ticareti yapıyoruz neyin pasaportuymuş bu.

bu nedir cidden

Bu nedir tam olarak
bu nedir cidden
Çin marketi biz satış yapamıyoruz ve normalde globale de kapalı alım da yapılamıyor ama bu yöntemle alım yapılabiliyor itemler daha ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanki dünyayı kurtarıyoruz altı üstü CS ticareti yapıyoruz neyin pasaportuymuş bu.
pasaportu ödeme yöntemi için kullanıyoruz çin de çoğu yerde sokak satıcılarında bile bu ödeme yöntemi kullanılıyor ve turist olarak hesap açabildiğimiz için pasaport gerekli yoksa çin oturum kartı gerekli çünkü site çin sitesi ve globale normalde kapalı

Telefondan siteye girdim ancak bir yöntem göremedim, biri anlatabilir mi?

NOT:!! Bıçak ve eldiven alacaksanız 30 ekim de piyasanın düşmesi bekleniyor ona göre hareket edebilirsiniz
vpn şirketleri satın alınıyorken meta bizim aktivitelerimizle kendi yapay zekasını eğitiyorken çin e pasaportunuz vermek mantıklı mı kapalı devre bi sistemin denetleyicisi yokken bu güven nerden geliyor

vpn şirketleri satın alınıyorken meta bizim aktivitelerimizle kendi yapay zekasını eğitiyorken çin e pasaportunuz vermek mantıklı mı kapalı devre bi sistemin denetleyicisi yokken bu güven nerden geliyor
Vallaha herşeyimiz zaten ortadayken ve insanlar bunları para ile satıp para kazanıyorken çinin benim pasaportuma sahip olması hiç umrumda olmaz istemeyen zaten kullanmaz işin sonunda benim 100$ karım olacaksa ben kullanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,102
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri