163Simdi hem buff.market diye site var hem buff163 eskiden bikere almistim ama hatirlamiyorum sitelerden biri fakeyse param bosa gitmesin ve daha ucuza alabilecegim yer var mi
İkiside fake değil. Buff163ten bir şey alamazsın artık, Çin dışına kapandı. Dmarket,gamerpay,csfloat Türk sitelerine de bir bak daha ucuz olabiliyor bynogame,gamesatis.Simdi hem buff.market diye site var hem buff163 eskiden bikere almistim ama hatirlamiyorum sitelerden biri fakeyse param bosa gitmesin ve daha ucuza alabilecegim yer var mi
Ötekinden aldim diye hatirliyorum daha öncesinde de emin misiniz kullandiniz mi daha once
Hocam aracı bulursanız Alipay üzerinden yükleme yapabilirsiniz belli bir miktar üzerinden ama size tavsiyem uğraşmayın Skinsnipe gibi sitelerden alacağınız skin en düşük nerede diye bakın.Simdi hem buff.market diye site var hem buff163 eskiden bikere almistim ama hatirlamiyorum sitelerden biri fakeyse param bosa gitmesin ve daha ucuza alabilecegim yer var mi
Dostum ikisinden de satin aldim iksii de guvenilirÖtekinden aldim diye hatirliyorum daha öncesinde de emin misiniz kullandiniz mi daha once