Neler Yeni

Buffdan cs 2 itemi alacagim hangi site orijinal?

zdmd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Oğulcan Karataş
Simdi hem buff.market diye site var hem buff163 eskiden bikere almistim ama hatirlamiyorum sitelerden biri fakeyse param bosa gitmesin ve daha ucuza alabilecegim yer var mi

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Simdi hem buff.market diye site var hem buff163 eskiden bikere almistim ama hatirlamiyorum sitelerden biri fakeyse param bosa gitmesin ve daha ucuza alabilecegim yer var mi
163

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Metehan bahar
İkiside fake değil. Buff163ten bir şey alamazsın artık, Çin dışına kapandı. Dmarket,gamerpay,csfloat Türk sitelerine de bir bak daha ucuz olabiliyor bynogame,gamesatis.

Hocam aracı bulursanız Alipay üzerinden yükleme yapabilirsiniz belli bir miktar üzerinden ama size tavsiyem uğraşmayın Skinsnipe gibi sitelerden alacağınız skin en düşük nerede diye bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,149
Üyeler
161,250
Son üye
Akif Çalkınsın
Top Bottom