Neler Yeni

Mavi Ekran BUGCODE_USB_DRIVER Hatasını Nasıl Çözebilirim

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz
Hayir hic bir surucu yuklu degildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimde usb yok hocam
bi şekilde temin edip temiz format atman lazım ordan f8 menüsünden sıfırla diyince temiz bir format olmuyor ben denemiştim başta 2-3 ay kadar sorunsuz çalışsada sonradan yeniden mavi ekranları yemeye başladım. en iyisi temiz bir format atmak

iSanteh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Eren Albayrak
Depolamayla ilgili de hata vardı. Sürücü daha ağırlık bastığı için onu yapmanı istedim. İnşallah disk ömrünü tamamlamaya başlamamıştır.

Format USB'si bulup bir temiz format at hocam.
Hocam tamirci ustesinden gelebilirmi ne kadara gelir

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
Garantisi varsa sakın bilgisayarcıya götürmek gibi hata yapma. Elinde fazladan bilgisayar var mı? Ya da çalışıyorsan çalıştığın yerde bilgisayar var mı?

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz
format ücretleri tahminimce 150+tl bilgisayarcıya götürüp format attıracağına bir usb bellek al internet kafeye gidip format usb sine çevir, gelip formatını kendin at paranda cebinde kalır

iSanteh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Eren Albayrak
Garantisi varsa sakın bilgisayarcıya götürmek gibi hata yapma. Elinde fazladan bilgisayar var mı? Ya da çalışıyorsan çalıştığın yerde bilgisayar var mı?
Bilgisayarim var ama hic usb ile yerel bir format atmadim

Hocam temiz bir kurulum ile BUGCODE USB DRIVER Hatasida duzelirmi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
Bilgisayarim var ama hic usb ile yerel bir format atmadim
Kolay iş. Bunu hazırladıktan sonra Boot tuşun F12 olması lazım.
Windows 10 Yapılımı:
1) Öncelikle elinizde en az 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun.
2) (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10) Bu siteden aracı şimdi indir yazana tıklayın.
3) Kurulum aracı indirdikten sonra çalıştırın ve size bir ekran gelicek. Kabul et yazana tıklayın. Sonra bir seçenek sunacak. Başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklıyorsunuz. İlerle diyorsunuz ve sonra ISO dosyasını seçip indiriyorsunuz. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya indirilenler klasöründe bu ISO'nuz görünecek.
4) Şimdi RUFUS adlı programı indiriyoruz. (https://rufus.ie/tr/)
5) RUFUS'u çalıştırıyoruz ve flash belleği takıyoruz. Önyükleme seçiminden indirmiş olduğunuz ISO'yu seçiyorsunuz. Sonra Disk Bölüm Düzenini GPT seçiyorsunuz, Hedef Sistem ise UEFI (CSM yok) diye görünecek. Diğer hiçbir şeye dokunmanıza gerek yok otomatik yapıyor bu ayarları sonra başlat diyorsunuz. Ondan sonra bir kaç tane daha seçenek çıkıyor 3 ya da 4 kutucuklu onları boş bırakın. Bu işlem yaklaşık 10-15 dakika sürmektedir. Sonra format flashınız hazır olacak.
Birde böyle video çekmiştim eğer anlaşılıyorsa bunu izleyerekten de yapabilirsin.

Windows 11 Yapılımı:
1) Öncelikle elinizde en az 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun.
2) (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11) sayfayı alta kaydır, ISO yazan kısmından Windows 11'i seçip indir. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya indirilenler klasöründe bu ISO'nuz görünecek.
3) Şimdi RUFUS adlı programı indiriyoruz. (https://rufus.ie/tr/)
4) RUFUS'u çalıştırıyoruz ve flash belleği takıyoruz. Önyükleme seçiminden indirmiş olduğunuz ISO'yu seçiyorsunuz. Sonra Disk Bölüm Düzenini GPT seçiyorsunuz, Hedef Sistem ise UEFI (CSM yok) diye görünecek. Diğer hiçbir şeye dokunmanıza gerek yok otomatik yapıyor bu ayarları sonra başlat diyorsunuz. Ondan sonra bir kaç tane daha seçenek çıkıyor 3 ya da 4 kutucuklu onları boş bırakın. Bu işlem yaklaşık 10-15 dakika sürmektedir. Sonra format flashınız hazır olacak.

Top Bottom