sistem gereksinimide söyle kralMerhaba dostlar,
Bugsız oyun önerir misiniz? Listenizi atar mısınız? Korsanı kolay bulunan olursa sevinirim. Korku oyunu önermeyin. Platform bulmaca oyunları da sevmiyorum.
Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdeksistem gereksinimide söyle kral
TransformiceIntel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB
Aksiyon, Strateji, RPG seviyorum. Bugsız olursa iyi olur.
Half Life (oynamadıysanız)Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB
En son bıraktığımda hileden oynanmıyor da atıyordu. Tekrar başlanır mı?Transformice
devil may cry 3 ve call of duty modern warfare 1 2Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB
Half life bak birde yanlış bilmiyorsam bazı mafia oyunlari grafikleri kötü birde onları deniyebilirsin bug aman aman yoktur zaten sıfır bug oyun bulmak imkansız ben rdr2 bile bug görüyordumEn son bıraktığımda hileden oynanmıyor da atıyordu. Tekrar başlanır mı?
Devil may cry dmc bitirdim vergil dlcsi vardı sıktı boss savaşları. Vergil dlcsi oynamadım ana hikayeyi oynadım. Cod da çocukluğumun oyunu bitirdim ama hangisi olduğunu bilmiyorum.devil may cry 3 ve call of duty modern warfare 1 2
DmC olani demiyorum 3-cu oyunu DmC Devil may cry i bende pek sevmiyorumDevil may cry dmc bitirdim vergil dlcsi vardı sıktı boss savaşları. Vergil dlcsi oynamadım ana hikayeyi oynadım. Cod da çocukluğumun oyunu bitirdim ama hangisi olduğunu bilmiyorum.