Neler Yeni

Çözüldü✓ Bugün aldığım monitör de ekran sorunu

Berk1779

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berk Arda
bugün itopyadan bu monitörü satın aldım. itopya şirket politikası nedeniyle sadece fiziksel test yapıyormuş kutudan çıkartıp etrafına bakıp geri verdiler eve geldiğimde sistemi kurup başlattığımda fotoğraftaki sorun olmaya başladı herhangi bir bilgisi olan veya bu sorunu yaşayan biri yardım edebilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlik olup gidiyor saliselik bir olay ve surekli oluyor sistem ve monitoru bugun aldim ilk defa actim ikisini de

Ekler

• IMG_7121.JPEG
    IMG_7121.JPEG
    118.9 KB · Hit: 46

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Talat
bugün itopyadan bu monitörü satın aldım. itopya şirket politikası nedeniyle sadece fiziksel test yapıyormuş kutudan çıkartıp etrafına bakıp geri verdiler eve geldiğimde sistemi kurup başlattığımda fotoğraftaki sorun olmaya başladı herhangi bir bilgisi olan veya bu sorunu yaşayan biri yardım edebilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlik olup gidiyor saliselik bir olay ve surekli oluyor sistem ve monitoru bugun aldim ilk defa actim ikisini de
olmaz iade et

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Tuğra Yıldız
kablo veya gpudan dolayi olabilir baska kablo ile dene olmuyorsa itopyaya gonder

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Talat
baska monitor taktim herhangi bir sorun olmadi baska kablo taktim iyice kafayi yedi videolarini cektim yarin itopyaya gidip iade edecegim tesekkurler
ekran kart kaplo vs den kaynanlanan bir durum degil bu tammamiyle panelden.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert
iade...

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O değilde mağazadan alıyorsun nasıl fiziki test yaptılar sadece,insan gibi monitörü açıp ölü pixel testi yapması gerekir ,böyle baştan savma iş yapıyorlar deliriyorum

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert
O değilde mağazadan alıyorsun nasıl fiziki test yaptılar sadece,insan gibi monitörü açıp ölü pixel testi yapması gerekir ,böyle baştan savma iş yapıyorlar deliriyorum
Üstadım, bu yüzden mağaza vs özellikle monitör alınmaz. Sipariş edeceksin ki 14 gün cayma hakkın olsun. Amazon 30.

Satriani

80+ Silver
Panel sorunu büyük ihtimal, diğer türlü kısmi olarak böyle görüntü sıkıntısı vermesi pek olası değil.

Son düzenleme:

Berk1779

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berk Arda
sordum testleri yapiyor musunuz diye sirket olarak gecen sene monitor testi yapmayi birakmislar kesin kurallariymis

Berk1779

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berk Arda
2k ips olarak onerebileceginiz bir monitor var mi butcem 10k

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert
2k ips olarak onerebileceginiz bir monitor var mi butcem 10k

şunu alsan, tadından yenmez.

Berk1779

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berk Arda

şunu alsan, tadından yenmez.
cok iyi monitormus ama butcemi asiyor.
bunun hakkinda bir bilginiz var mi hocam itopyanin yaninda hemen vatan var ucret iadesi alir almaz buna kosmayi dusunuyorum

Top Bottom