Neler Yeni

Bugün bir kızdan zina teklifi aldım reddettim.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN ALLAH CC KORUDU BİZLERİ OLAY ŞÖYLE GELİŞTİ ADRES VS ATTI GÖRÜNTÜLÜ ARADI YARIN GEL BULUŞALIM FELAN FİLAN NEFSİM İSTESE BİLE BİR AN ÖLÜMÜ HATIRLADIM BETÜLÜMÜ VS DÜŞÜNDÜM ENGEL ATTIM ELHAMDÜLİLLAH 3 4 KEZ GÖRÜNTÜLÜ ARADI ACMADIM KONUM VS ATTI. ALLAH KORUDU BENİ ELHAMDÜLİLLAH
İyi yapmışsın mümin kardeşim elhamdülillah ama iletişime gecmeni bile ben yanlış buldum elhamdülillah. Bir kız ile iletişime geçerek zinaya ortak olmuşsun elhamdülillah. Mutlak suretle seni temizlenmek için bizim tarikata bekleriz elhamdülillah

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,245
İsim
Hakan
bende cennetın kapısından dondum tam gırıyordum zina ve ahlak dışı bir teklıf geldi bence icap ettım

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
ibrahim demir
sadece fotoğraf yeter :ROFLMAO:
Ekran görüntüsü_3-12-2024_23221_yandex.com.tr.jpeg

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Satürn
FHAJDHAJFBSUCJAJCJAKCNSJCJSJCJSKVJSKVJAİCJSKCJSKJCSKZ okuduğum en iyi konu

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,789
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Gri Caner dön evlatların üşüyor gelenler gideni aratti…

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çok iyi yapmışsın işte sadakat budur tebrik ederim. Bu arada numarayı atsana bi arkadaş soruyor.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN ALLAH CC KORUDU BİZLERİ OLAY ŞÖYLE GELİŞTİ ADRES VS ATTI GÖRÜNTÜLÜ ARADI YARIN GEL BULUŞALIM FELAN FİLAN NEFSİM İSTESE BİLE BİR AN ÖLÜMÜ HATIRLADIM BETÜLÜMÜ VS DÜŞÜNDÜM ENGEL ATTIM ELHAMDÜLİLLAH 3 4 KEZ GÖRÜNTÜLÜ ARADI ACMADIM KONUM VS ATTI. ALLAH KORUDU BENİ ELHAMDÜLİLLAH
Ne mutlu sana :D

barsisa

80+
Beyler kızın no şunu atarimda ban yerim Bosverin Kitapta yazıyor kardeşim kitapta uyuşturucudan uzak durun ZİNA'dan Kacın Kaçın

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Serkan karakaya
Forum forumluktan çıktı. Whatpadd hikayelerine dönüşüyor resmen... :)

Top Bottom