Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
O değişir. Bunun bisürü sitesi var itopyayla incehesapla sistem için çalışıyor ama olabilirİtopya çökecek desene.
O değişir. Bunun bisürü sitesi var itopyayla incehesapla sistem için çalışıyor ama olabilirİtopya çökecek desene.
kanka discord var mı sendeAbdullah Abi’nin bugün saat 17 sularında çıkaracağı Asus Tuf gaming serisi hem g-sync hem de freesync olan monitörü sizce hangisi olacak?
Şimdi oldu sanırım, değerli forumseverler. Noktasına kadar yazdım.
Havale ile almıyorsunya dostum neden taksit olmasın@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
Efenim küçük bir spoiler daha gelmez mi?
En azından taksit oluyor mu onu söyleyin
Ben incehesaptan da bir hesap açayım ne olur ne olmaz.O değişir. Bunun bisürü sitesi var itopyayla incehesapla sistem için çalışıyor ama olabilir
Var kanka.kanka discord var mı sende
Hocam heyecan yaptımHavale ile almıyorsunya dostum neden taksit olmasın
Erdo2643 eklesene bbeniBen incehesaptan da bir hesap açayım ne olur ne olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var kanka.
Erdo2643 eklesene bbeni
240hz gerek yok ki f/p monitörler 144/165 hz olur.240hz imiz yok muu dicektim de herkes 240 fps ustu almadigi icin 165 180 hz olur
Gerek var da dediğin gibi f/p olacağı için 144 165 olacaktır240hz gerek yok ki f/p monitörler 144/165 hz olur.
Bencede o sekildw olacak 1200-1300 Tl Fiyat araliginda olacagini tahmin ediyorum240hz gerek yok ki f/p monitörler 144/165 hz olur.
İnşallah.Bencede o sekildw olacak 1200-1300 TL Fiyat araliginda olacagini tahmin ediyorum