Yani Her Parti Kötü Aslında Herkes Kendi Çıkarını Düşünüyor Biz Burda Kötünün İyisini Seçmeliyiz Bana Tuaf Gelen Sokakta İnsanlar Burda Forumdakiler her şey Çok Pahalı Alım Gücümüz Kötü Diye Yakınıyor Ama Oya Gelince Büyü Filan Yapılıyor Galiba Anlamadım Herkes Kavga Ederiz Boş Konu Tartışma Çıkar Diyor Ama Bu Seçimler Ülkemize Yön Verecek Seçimler Ve Boşver Konuşmayalım Denilenecek Bir Konu Değil Önemli Konular Anlık Euro 9.14 Dolar 7.81
Adamlar Sadece Kendi Cebine Giren Parayı Düşünüyor Dalga Geçer Gibi Kaç Yıl Önceki Şeylere Bağlıyorlar Nedeni Yok Olmadı Osmanlıdan Kalan Dış Borçlardan Dolayı Böyleyiz
Yani Abi Ellerini Kımıldatmadan Arabayı Üretenlerden Daha Fazla Kazınıyolar Traji Komik Değilmi
Abi şu fiyatlara bakarmısın artık her şey lüks maddi durumu olmayanlar hayatı izlemeye gelmiş sadece giderim ev kiralarım bu paraya şimdi eğlenmek için alma veya farklı hobi edin diyenler gelmeden kaçayım
Bu Musluğun Gerekli Olduğunu Hatda Gereksiz Olduğu Düşünen Varsa Vatanını Sevmiyormuş
https://twitter.com/nocontextsag/status/1300488127518306304?s=21
Şuan Ülkeyi Adam Akıllı Eleştiremiyoruz Eleştiren Haberci Veya Muhabirler Saten İçerde Neyse Silivri Soğuktur Diyelim
Sonuç AKP Ye Ben Asla Vermem Oy Daha Bunun Gibi Çok Şey Var Saten. Ama Adam Akıllı Birisi Yok Sırf AKP iktidar 'dan Düşsün Diye CHP ye veririm Ama O Da O Kadar İyi Değil (CHP Savunmuyorum)