Neler Yeni

Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirdiniz?

Oy vereceğiniz parti:

• AKP

Oylar: 58 29.4%
  • CHP

Oylar: 79 40.1%
  • MHP

Oylar: 8 4.1%
  • İYİ Parti

Oylar: 27 13.7%
  • HPD

Oylar: 0 0.0%
  • Deva Partisi

Oylar: 15 7.6%
  • Gelecek Partisi

Oylar: 6 3.0%
  • Saadet Partisi

Oylar: 4 2.0%

• Oy kullanan toplam üye
    197
  • Anket kapatıldı .
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Hacı Hüsram
İnşallah sonuçlar yarın oy atacaklarla değişir

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Yani Her Parti Kötü Aslında Herkes Kendi Çıkarını Düşünüyor Biz Burda Kötünün İyisini Seçmeliyiz Bana Tuaf Gelen Sokakta İnsanlar Burda Forumdakiler her şey Çok Pahalı Alım Gücümüz Kötü Diye Yakınıyor Ama Oya Gelince Büyü Filan Yapılıyor Galiba Anlamadım Herkes Kavga Ederiz Boş Konu Tartışma Çıkar Diyor Ama Bu Seçimler Ülkemize Yön Verecek Seçimler Ve Boşver Konuşmayalım Denilenecek Bir Konu Değil Önemli Konular Anlık Euro 9.14 Dolar 7.81
Screenshot_20200930_080108.jpg

Adamlar Sadece Kendi Cebine Giren Parayı Düşünüyor Dalga Geçer Gibi Kaç Yıl Önceki Şeylere Bağlıyorlar Nedeni Yok Olmadı Osmanlıdan Kalan Dış Borçlardan Dolayı Böyleyiz
Yani Abi Ellerini Kımıldatmadan Arabayı Üretenlerden Daha Fazla Kazınıyolar Traji Komik Değilmi
Screenshot_20200930_081850.jpg

Abi şu fiyatlara bakarmısın artık her şey lüks maddi durumu olmayanlar hayatı izlemeye gelmiş sadece giderim ev kiralarım bu paraya şimdi eğlenmek için alma veya farklı hobi edin diyenler gelmeden kaçayım
Screenshot_20200930_082411.jpg

Bu Musluğun Gerekli Olduğunu Hatda Gereksiz Olduğu Düşünen Varsa Vatanını Sevmiyormuş https://twitter.com/nocontextsag/status/1300488127518306304?s=21
Şuan Ülkeyi Adam Akıllı Eleştiremiyoruz Eleştiren Haberci Veya Muhabirler Saten İçerde Neyse Silivri Soğuktur Diyelim

Sonuç AKP Ye Ben Asla Vermem Oy Daha Bunun Gibi Çok Şey Var Saten. Ama Adam Akıllı Birisi Yok Sırf AKP iktidar 'dan Düşsün Diye CHP ye veririm Ama O Da O Kadar İyi Değil (CHP Savunmuyorum)

T.P.G.

80+ Titanium
Sonuç AKP Ye Ben Asla Vermem Oy Daha Bunun Gibi Çok Şey Var Saten. Ama Adam Akıllı Birisi Yok Sırf AKP iktidar 'dan Düşsün Diye CHP ye veririm Ama O Da O Kadar İyi Değil (CHP Savunmuyorum)
Bende AKP'ye vermem ama CHP'ye asla vermem. Ben şu anki siyasilerden hiçbirinin başa gelmesini istemiyorum. O yüzden Saadet Partisine veririm nasıl olsa seçilemezler :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Forumda siyaset yapmak küfür falan olmadan serbest.

Ve AKP'ye veriyorsunuz hala.

T.P.G.

80+ Titanium
Forumda siyaset yapmak küfür falan olmadan serbest.

Ve AKP'ye veriyorsunuz hala.
Maalesef durum böyle. bir yandan ekonomi bastırıyor bu konudan vermek istemem. Ama bir yandan da eski CHP yönetiminde neler olduğunu gayet iyi biliyoruz. Ve şu an başta olan ''Bay Kemal'' :p daha bir dediği bir deiğini tutmayan biri. Anca arada bir mantıklı konuşuyor o da bozuk saat hesabı.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Maalesef durum böyle. bir yandan ekonomi bastırıyor bu konudan vermek istemem. Ama bir yandan da eski CHP yönetiminde neler olduğunu gayet iyi biliyoruz. Ve şu an başta olan ''Bay Kemal'' :p daha bir dediği bir deiğini tutmayan biri. Anca arada bir mantıklı konuşuyor o da bozuk saat hesabı.
Ama artık değişmesi lazım cidden. Ekonomi kötü falan diyorlar AKP'Ye veriyorlar.

Türkiye'ye Hoş geldiniz.

T.P.G.

80+ Titanium
Ama artık değişmesi lazım cidden. Ekonomi kötü falan diyorlar AKP'Ye veriyorlar.

Türkiye'ye Hoş geldiniz.
Ama CHP'ye ya da başka bir partiye verilse durumun daha da kötü olacağı aşikar. O yüzden bu ülkeden gitmeye bakmak gerek en azından benim açımdan.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ama CHP'ye ya da başka bir partiye verilse durumun daha da kötü olacağı aşikar. O yüzden bu ülkeden gitmeye bakmak gerek en azından benim açımdan.
Liseden sonra yurtdışına gideceğim ya. Hala durum şuan ki gibi olursa.

T.P.G.

80+ Titanium
Liseden sonra yurtdışına gideceğim ya. Hala durum şuan ki gibi olursa.
Liseden sonra afedersin ama b** gidersin. Üniversite okuman gerek burda iyi bir bölümde. Oralarda da tanıdığın varsa tamam. Ben bilgisayar mühendisliği ya da elektronik mühendisliği okuyup Almanya'ya gideceğim orda akrabam olduğundan benim için daha kolay. Tanıdığın yoksa iş zor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Liseden sonra afedersin ama b** gidersin. Üniversite okuman gerek burda iyi bir bölümde. Oralarda da tanıdığın varsa tamam. Ben bilgisayar mühendisliği ya da elektronik mühendisliği okuyup Almanya'ya gideceğim orda akrabam olduğundan benim için daha kolay. Tanıdığın yoksa iş zor
Zaman gösterecek her şeyi.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Bende AKP'ye vermem ama CHP'ye asla vermem. Ben şu anki siyasilerden hiçbirinin başa gelmesini istemiyorum. O yüzden Saadet Partisine veririm nasıl olsa seçilemezler :D
Reis Dediğim Gibi Sırf İktidar dan düşsün diye bende vermem yoksa CHP ye solcu demorakt parti iyi gibi ama belli olmaz bu işler annem vs Büyüklerim AKP ilk yıllarında baya iyi diyor sonradan bozmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,215
Üyeler
162,654
Son üye
Leud44571
Top Bottom