Neler Yeni

Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirdiniz?

Oy vereceğiniz parti:

• AKP

Oylar: 58 29.4%
  • CHP

Oylar: 79 40.1%
  • MHP

Oylar: 8 4.1%
  • İYİ Parti

Oylar: 27 13.7%
  • HPD

Oylar: 0 0.0%
  • Deva Partisi

Oylar: 15 7.6%
  • Gelecek Partisi

Oylar: 6 3.0%
  • Saadet Partisi

Oylar: 4 2.0%

• Oy kullanan toplam üye
    197
  • Anket kapatıldı .

robin

80+ Silver
Tüm partiler kötü diyenleri anlayamıyorum cidden. İki tarafada oynamak dışında bir şey değil.

LahmatsuDcr

80+ Silver
l6z7x5xgk8751.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Tayyip gitsin de kim gelirse gelsin.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ben CHP'ye veririm. Erdoğan TEOG'a 1 ay kala LGS'yi getirdiğinden beri CHP'liyim. LGS'nin müfredatla falan alakası yoktu. Şuan bana ne zaman Erdoğan deseler hafif sinirlenirim.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Olası bir erken seçimde veya 2023'de olacak olan seçimde kime oy vermeyi düşünüyorsunuz şuan?

Lütfen anketteki seçenekleri işaretleyin, tek tek yorum yazmayın.
Şimdi oranları merak ettiğim için mecbur bir tane sallamam gerekecek

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Ben CHP'ye veririm. Erdoğan TEOG'a 1 ay kala LGS'yi getirdiğinden beri CHP'liyim. LGS'nin müfredatla falan alakası yoktu. Şuan bana ne zaman Erdoğan deseler hafif sinirlenirim.
İki partiden'de nefret ederim ama seninki çok boş bir sebep.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
İki partiden'de nefret ederim ama seninki çok boş bir sebep.
Dostum benim yaşadıklarımı yaşamadın sen. O kadar deli gibi sınava çalışıyorsun sonra sınava 1 ay kala sınavın ne olacağı belirsiz oluyor. Sınavın soruları da müfredatla alakasız oluyor. Belki bu sınav sisteminde saçmalamasalar şuan daha iyi bir yerdeydim. Hem tek sebep bu değil. Son zamanlarda dolar deli gibi artmaya başlamıştı. Hergün dolar artıyordu. Bu da bir başka sebep. Daha sayabilirim.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Dostum benim yaşadıklarımı yaşamadın sen. O kadar deli gibi sınava çalışıyorsun sonra sınava 1 ay kala sınavın ne olacağı belirsiz oluyor. Sınavın soruları da müfredatla alakasız oluyor. Belki bu sınav sisteminde saçmalamasalar şuan daha iyi bir yerdeydim. Hem tek sebep bu değil. Son zamanlarda dolar deli gibi artmaya başlamıştı. Hergün dolar artıyordu. Bu da bir başka sebep. Daha sayabilirim.
Dostum çok abartıyorsun benim yaşadıklarımı yaşamadın sen ne demek oluyor? Savaşta dostlarını mı kaybettin? Gazi mi oldun? Altı üstü 14 yaşındasın tamam AKP'den nefret ederim ama senin sebebin çok saçma.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dostum çok abartıyorsun benim yaşadıklarımı yaşamadın sen ne demek oluyor? Savaşta dostlarını mı kaybettin? Gazi mi oldun? Altı üstü 14 yaşındasın tamam AKP'den nefret ederim ama senin sebebin çok saçma.
14 mü ? 16 yaşındayım. İlk LGS'nin kurbanı oldum. Şöyle söyliyim ilk defa o soru tipini LGS'de gördüm.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
İyi yönetebilecek bir parti yok ki? Kesin TKP'ye verirdim. :cool:

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Tamamda hayat memat meselesi değil çok abartıyorsun.
Dostum sınav cidden saçmaydı bir bakıma buarada hayat meselesi oluyor. Ne kadar iyi liseye gidersen o kadar iyi üğretmenler olur. Ne kadar iyi öğretmen o kadar iyi başarı. Ne kadar iyi başarı o kadar iyi üniversite.

Top Bottom