Şimdi oranları merak ettiğim için mecbur bir tane sallamam gerekecekOlası bir erken seçimde veya 2023'de olacak olan seçimde kime oy vermeyi düşünüyorsunuz şuan?
Lütfen anketteki seçenekleri işaretleyin, tek tek yorum yazmayın.
İki partiden'de nefret ederim ama seninki çok boş bir sebep.Ben CHP'ye veririm. Erdoğan TEOG'a 1 ay kala LGS'yi getirdiğinden beri CHP'liyim. LGS'nin müfredatla falan alakası yoktu. Şuan bana ne zaman Erdoğan deseler hafif sinirlenirim.
Dostum benim yaşadıklarımı yaşamadın sen. O kadar deli gibi sınava çalışıyorsun sonra sınava 1 ay kala sınavın ne olacağı belirsiz oluyor. Sınavın soruları da müfredatla alakasız oluyor. Belki bu sınav sisteminde saçmalamasalar şuan daha iyi bir yerdeydim. Hem tek sebep bu değil. Son zamanlarda dolar deli gibi artmaya başlamıştı. Hergün dolar artıyordu. Bu da bir başka sebep. Daha sayabilirim.İki partiden'de nefret ederim ama seninki çok boş bir sebep.
Dostum çok abartıyorsun benim yaşadıklarımı yaşamadın sen ne demek oluyor? Savaşta dostlarını mı kaybettin? Gazi mi oldun? Altı üstü 14 yaşındasın tamam AKP'den nefret ederim ama senin sebebin çok saçma.Dostum benim yaşadıklarımı yaşamadın sen. O kadar deli gibi sınava çalışıyorsun sonra sınava 1 ay kala sınavın ne olacağı belirsiz oluyor. Sınavın soruları da müfredatla alakasız oluyor. Belki bu sınav sisteminde saçmalamasalar şuan daha iyi bir yerdeydim. Hem tek sebep bu değil. Son zamanlarda dolar deli gibi artmaya başlamıştı. Hergün dolar artıyordu. Bu da bir başka sebep. Daha sayabilirim.
14 mü ? 16 yaşındayım. İlk LGS'nin kurbanı oldum. Şöyle söyliyim ilk defa o soru tipini LGS'de gördüm.Dostum çok abartıyorsun benim yaşadıklarımı yaşamadın sen ne demek oluyor? Savaşta dostlarını mı kaybettin? Gazi mi oldun? Altı üstü 14 yaşındasın tamam AKP'den nefret ederim ama senin sebebin çok saçma.
Tamamda hayat memat meselesi değil çok abartıyorsun.14 mü ? 16 yaşındayım. İlk LGS'nin kurbanı oldum. Şöyle söyliyim ilk defa o soru tipini LGS'de gördüm.
Maximus ergenus.İyi yönetebilecek bir parti yok ki? Kesin TKP'ye verirdim.
Dalga geçiyorum ama olsun...Maximus ergenus.
Dostum sınav cidden saçmaydı bir bakıma buarada hayat meselesi oluyor. Ne kadar iyi liseye gidersen o kadar iyi üğretmenler olur. Ne kadar iyi öğretmen o kadar iyi başarı. Ne kadar iyi başarı o kadar iyi üniversite.Tamamda hayat memat meselesi değil çok abartıyorsun.