Neler Yeni

Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirdiniz?

Oy vereceğiniz parti:

• AKP

Oylar: 58 29.4%
  • CHP

Oylar: 79 40.1%
  • MHP

Oylar: 8 4.1%
  • İYİ Parti

Oylar: 27 13.7%
  • HPD

Oylar: 0 0.0%
  • Deva Partisi

Oylar: 15 7.6%
  • Gelecek Partisi

Oylar: 6 3.0%
  • Saadet Partisi

Oylar: 4 2.0%

• Oy kullanan toplam üye
    197
  • Anket kapatıldı .

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Hangi partiye oy vereceğinizi söylemek, anonim bir şekilde, siyaset tartışmak mı oluyor?
Sadece fikrinizi merak ettim. Fikrinizi belirtmek isterseniz oradaki seçeneklerden birini işaretleyeceksiniz ya da konudan çıkacaksınız.

Tartışıp tartışmamak siyasete göre değil kişiye göre değişir, tartışmak isteyene siyaset bahane.
'DAF' Donanım Arşivi Forum :D
Oyum Donanım Arşivi'ne
Evet gerçekten DAP seçeneği de koymam gerekiyordu sanırım :D

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Tek tek yorum yazmayın demişsin ama birisi illa ki yorum yazar hocam. Ona karşı olan biri de yazar al sana kaos başlangıcı. Ayrıca hangi partiye oy atacağını belirtmek siyasi görüşünün , ideolojinin seçimidir.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Tek tek yorum yazmayın demişsin ama birisi illa ki yorum yazar hocam. Ona karşı olan biri de yazar al sana kaos başlangıcı. Ayrıca hangi partiye oy atacağını belirtmek siyasi görüşünün , ideolojinin seçimidir.
Evet haklısın ama o adam ilk yorumu yazmasa, diğeri de ateşe odunla gitmese; kaos başlamadan bitse? Olmaz mı, illa birileri kılçıklık yapacak yani? :(

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Evet haklısın ama o adam ilk yorumu yazmasa, diğeri de ateşe odunla gitmese; kaos başlamadan bitse? Olmaz mı, illa birileri kılçıklık yapacak yani? :(
Maalesef o insanlar yüzünden ülkemiz bu halde...

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Hocam haklısın da burası Türkiye. Hangi taraftan olursa olsun tuttuğu partiyi bırak desteklemeyi tapan var. Kendi görüşünden olmayanlarıda aforoz ediyorlar. Malesef ülkede siyaset çok büyük sıkıntı.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Tatsızlık yaratabilecek bir konu hocam forumda yasak diye biliyorum.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Forumda yasaktır değildir bilmem ama bu konu yalnızca bizi birbirimize düşürür. Neden böyle bir konu açma ihtiyacı duydun anlam veremiyorum.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Hocam haklısın da burası Türkiye. Hangi taraftan olursa olsun tuttuğu partiyi bırak desteklemeyi tapan var. Kendi görüşünden olmayanlarıda aforoz ediyorlar. Malesef ülkede siyaset çok büyük sıkıntı.
Ama bugün, yarın ülkemizin başına ne geleceğini en az bizim kadar hükümet belirliyor, hükümet siyaset ile değişiyor. Yani ülkemiz için bunca önemli olan bi konuyu "bu bizi bozar", "bu bizi üzer" vs. diyerek yasaklayıp sanki hiç yokmuş gibi davranmak bana saçma geliyor, çünkü çok büyük ve önemli bir konu. Hepimizi ama hepimizi büyük ya da küçük etkileyen bir konu. Siyaset evet belli bir grubu ilgilendiriyor olabilir ama hükümetler bütün ülkeyi ilgilendirdiği için benim için siyaset ve hükümet farklı şeylerdir. Siyaset pis bir iş olabilir ama hükümetler öyle olmamalılar.

Ayırca burada öğrenmek istediğim hangi siyasi partinin ne kadar desteklendiği vs. değil sadece hükümeti değiştirmek isteyen bir kitle mi bu forumda yoksa şuan bulunan hükümetten memnun bir kitle mi bu forumda diye merak ettim, son zamanlarda fiyatlar ve zamlar hakkında şikayet eden kişiler vardı ama konuda oy verenlere göre, herkes gayet memnun.
Maalesef o insanlar yüzünden ülkemiz bu halde...
Bi de komik bi olay var bence; konu 3 sayfa oldu ama 2 sayfası zaten "siyaset kavga çıkartır", "yasak kardeşim yasak!" diyenler ama kavga falan çıkmadı, şimdilik.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Ama bugün, yarın ülkemizin başına ne geleceğini en az bizim kadar hükümet belirliyor, hükümet siyaset ile değişiyor. Yani ülkemiz için bunca önemli olan bi konuyu "bu bizi bozar", "bu bizi üzer" vs. diyerek yasaklayıp sanki hiç yokmuş gibi davranmak bana saçma geliyor, çünkü çok büyük ve önemli bir konu. Hepimizi ama hepimizi büyük ya da küçük etkileyen bir konu. Siyaset evet belli bir grubu ilgilendiriyor olabilir ama hükümetler bütün ülkeyi ilgilendirdiği için benim için siyaset ve hükümet farklı şeylerdir. Siyaset pis bir iş olabilir ama hükümetler öyle olmamalılar.

Ayırca burada öğrenmek istediğim hangi siyasi partinin ne kadar desteklendiği vs. değil sadece hükümeti değiştirmek isteyen bir kitle mi bu forumda yoksa şuan bulunan hükümetten memnun bir kitle mi bu forumda diye merak ettim, son zamanlarda fiyatlar ve zamlar hakkında şikayet eden kişiler vardı ama konuda oy verenlere göre, herkes gayet memnun.

Bi de komik bi olay var bence; konu 3 sayfa oldu ama 2 sayfası zaten "siyaset kavga çıkartır", "yasak kardeşim yasak!" diyenler ama kavga falan çıkmadı, şimdilik.
Şş bozma büyüyü

Çınar Yaşar

80+ Gold
Oy da verdim Recep Tayyip Erdoğan bence

Top Bottom