Hemen @Emydn10 etiketleyem Ğ.Evet beyler kıza hala açılamadım ve bugün doğum günü aklıma instadan dm atmaktan başka bir şey gelmiyor önerileriniz var mıdır?
Arkadaş kızın nerede yaşadığını açık adres versin. Efe de gitsin kızın doğum gününü kutlasın.Hemen @Emydn10 etiketleyem ğ.
Kız uzakta mı?
bruuuuuuuuuuuuh
İnstadan atma git evine kapısını çal ve içinde çikolata , çiçek ve kendi yazdığın duygularını içeren bir şiir yazıp koy kapıyı çalıp koyup hemen kaç.Evet beyler kıza hala açılamadım ve bugün doğum günü aklıma instadan dm atmaktan başka bir şey gelmiyor önerileriniz var mıdır?
ayb oluyorArkadaş kızın nerede yaşadığını açık adres versin. Efe de gitsin kızın doğum gününü kutlasın.
evlerimiz arasında maksimum 2-3 dakika yürüme mesafesi var :OHemen @Emydn10 etiketleyem ğ.
Kız uzakta mı?
ne zamandır hayalini kuruyorum ama utanıyorum nedense şimdilik daha küçük bir şey lazım gibi :/Hocam buluşma şansınız var mı? Ona anlamlı güzel bir hediye alıp verirken küçük bi konuşmayla açılabilirsiniz.
evlerini biliyorum da hangi daire o konu hakkında net değilim yanlışlıkla bir dayıya not bırakmış olmayayım daİnstadan atma git evine kapısını çal ve içinde çikolata , çiçek ve kendi yazdığın duygularını içeren bir şiir yazıp koy kapıyı çalıp koyup hemen kaç.
Mutlu olucaktır.
İyi o zaman. Neden sadece dm atacaksın ki.ayb oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
evlerimiz arasında maksimum 2-3 dakika yürüme mesafesi var :O
ne zamandır hayalini kuruyorum ama utanıyorum nedense şimdilik daha küçük bir şey lazım gibi :/
Oradaki bir insandan rica et sevgilin olduğunu ama dairesini bilmediğini fenan.ayb oluyor
evlerimiz arasında maksimum 2-3 dakika yürüme mesafesi var :O
ne zamandır hayalini kuruyorum ama utanıyorum nedense şimdilik daha küçük bir şey lazım gibi :/
evlerini biliyorum da hangi daire o konu hakkında net değilim yanlışlıkla bir dayıya not bırakmış olmayayım da
akşam ezanı okunmadan gelmek mümkün olabilir mi kiİyi o zaman. Neden sadece dm atacaksın ki.
Çağır, bir yerde buluşun bir şeyler için, sinemaya gidin, gezin işte. Sonra akşam ezanı okunmadan eve gelirsin.
biraz riskli ama çiçek çikolata biraz fazla olur ya ailesi falan yanlış anlarsa iş daha da sıkıntıya binerOradaki bir insandan rica et sevgilin olduğunu ama dairesini bilmediğini fenan.
Ya da bir şey ayağına evine gelmek zorundayım de ve git.
Annen kızarsa n'olacak?akşam ezanı okunmadan gelmek mümkün olabilir mi ki