Neler Yeni

Bugün Sevdiğim Kızın Doğum Günü Ne Yapabilirim?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,815
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,513
İsim
Ümit Can
ne zamandır hayalini kuruyorum ama utanıyorum nedense şimdilik daha küçük bir şey lazım gibi :/
Hocam kıza karşı utanırsanız zaten olmaz o iş. Dünyanın sonu değil ya.
Çağır kızı en başta atıyorum gidin bi kafeye veya sinemaya eğlenin günün sonlarına doğru tam hazır hissettiğin bir noktada vurursun. Onla zaman geçirdikçe utanma/çekinme duygun da azalmış olur.
İlk kez kızla buluşmamda bende öyleydim yolda yürürken kızın elini bile tutmadım s*lak gibi o.O2 sonradan ayrılırken sarılıyorduk en son :kekw:

Bunlar hep tecrübeyle olacak işler hocam.
Tabi bir de şunu sormak lazım kızla samimi misiniz? muhabbetiniz var mı? varsa ne derece? bazen hiç kıza yazmamış platonikler geliyor sonra verdiğimiz taktikler tutmayınca biz kötü oluyoruz :D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
biraz riskli ama çiçek çikolata biraz fazla olur ya ailesi falan yanlış anlarsa iş daha da sıkıntıya biner
Malesef kanka bazı kızlar duyguları değil maddiyatı sever eğer maddiyatı sever ise malesef kaçarın yok he ancak manevi ise bence içini bir kağıda dök ve zarfla ardından ona bir gün ver ama ona hemen okumamasını söyle derim :)
Manevi duygularını açık olarak bilmek ona en büyük hediye olur.

TEŞKİLAT

80+ Silver
Hocam kıza karşı utanırsanız zaten olmaz o iş. Dünyanın sonu değil ya.
Çağır kızı en başta atıyorum gidin bi kafeye veya sinemaya eğlenin günün sonlarına doğru tam hazır hissettiğin bir noktada vurursun. Onla zaman geçirdikçe utanma/çekinme duygun da azalmış olur.
İlk kez kızla buluşmamda bende öyleydim yolda yürürken kızın elini bile tutmadım s*lak gibi o.O2 sonradan ayrılırken sarılıyorduk en son :kekw:

Bunlar hep tecrübeyle olacak işler hocam.
Tabi bir de şunu sormak lazım kızla samimi misiniz? muhabbetiniz var mı? varsa ne derece? bazen hiç kıza yazmamış platonikler geliyor sonra verdiğimiz taktikler tutmayınca biz kötü oluyoruz :D
öncelikle teşekkürler, sıkıntım şu ki samimi değilim eh işte bir muhabbetimiz var :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malesef kanka bazı kızlar duyguları değil maddiyatı sever eğer maddiyatı sever ise malesef kaçarın yok he ancak manevi ise bence içini bir kağıda dök ve zarfla ardından ona bir gün ver ama ona hemen okumamasını söyle derim :)
Manevi duygularını açık olarak bilmek ona en büyük hediye olur.
teşekkürler maryo genel olarak herkes bu düşüncede inşallah bir şeyler yapmam lazım 🥰

TEŞKİLAT

80+ Silver
Hocam o zaman bi DiCaprio değilseniz açılmayın 😁
Muhabbeti ilerletin daha samimi olun birkaç buluşmadan sonra açılın.
haklısın ama çok da boş değiliz evelallah 🤣

bu arada aklıma çiçeksepeti geldi oradan güzel bir hediye ile not yazarak bu işi çözebilirim gibi geliyor hem risksiz :D

-Yec

80+ Bronze
öncelikle teşekkürler, sıkıntım şu ki samimi değilim eh işte bir muhabbetimiz var :/

teşekkürler maryo genel olarak herkes bu düşüncede inşallah bir şeyler yapmam lazım 🥰
Öncelikle bir hediye ver ve de ki; Sen bana tanrının bahşettiği en güzel hediyesin, senin cazibende sönük kalabilir ama elimden bu kadar geldi. Senden uzun zamandır hoşlanıyorum fakat bu özel günü bekledim çünkü sen benim için çok özelsin. Bunları dedikten sonra devamı gelir diye düşünüyorum :shy:

TEŞKİLAT

80+ Silver
Beraber semizotu salatası yiyebilirsiniz.
en sevdiğim yemektir kendileri çok sağolun :)

Öncelikle bir hediye ver ve de ki; Sen bana tanrının bahşettiği en güzel hediyesin, senin cazibende sönük kalabilir ama elimden bu kadar geldi. Senden uzun zamandır hoşlanıyorum fakat bu özel günü bekledim çünkü sen benim için çok özelsin. Bunları dedikten sonra devamı gelir diye düşünüyorum :shy:
fazla sevgi dolu sözcükler değil mi ilk hediye için abartı olur gibi :/

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

-Yec

80+ Bronze
en sevdiğim yemektir kendileri çok sağolun :)

fazla sevgi dolu sözcükler değil mi ilk hediye için abartı olur gibi :/
Hediyeden sonra açılmayacak mısın? Uzun zamandır hoşlanıyorsan ve böyle bir gün denk geldiyse cesaretini toplayıp açılmazsan bence bir hata olur. Bir insanın en özel günlerinden bir tanesinde güzel bir hediye ile açılırsan insanlara ön yargı ile yaklaşan biri bile bir şans verir. Bence deneyebilirsin.

Top Bottom