- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu yaştan sonra mıAnnen kızarsa n'olacak?
bu yaştan sonra mıAnnen kızarsa n'olacak?
HOCAÖ AYB OLUYOR
Tamam gelme. Akşam da gezin. Sabaha kadar gezin.bu yaştan sonra mı
eyvallah sağolasınHOCAÖ AYB OLUYOR
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam gelme. Akşam da gezin. Sabaha kadar gezin.
Hocam kıza karşı utanırsanız zaten olmaz o iş. Dünyanın sonu değil ya.ne zamandır hayalini kuruyorum ama utanıyorum nedense şimdilik daha küçük bir şey lazım gibi :/
Malesef kanka bazı kızlar duyguları değil maddiyatı sever eğer maddiyatı sever ise malesef kaçarın yok he ancak manevi ise bence içini bir kağıda dök ve zarfla ardından ona bir gün ver ama ona hemen okumamasını söyle derimbiraz riskli ama çiçek çikolata biraz fazla olur ya ailesi falan yanlış anlarsa iş daha da sıkıntıya biner
öncelikle teşekkürler, sıkıntım şu ki samimi değilim eh işte bir muhabbetimiz var :/Hocam kıza karşı utanırsanız zaten olmaz o iş. Dünyanın sonu değil ya.
Çağır kızı en başta atıyorum gidin bi kafeye veya sinemaya eğlenin günün sonlarına doğru tam hazır hissettiğin bir noktada vurursun. Onla zaman geçirdikçe utanma/çekinme duygun da azalmış olur.
İlk kez kızla buluşmamda bende öyleydim yolda yürürken kızın elini bile tutmadım s*lak gibi sonradan ayrılırken sarılıyorduk en son
Bunlar hep tecrübeyle olacak işler hocam.
Tabi bir de şunu sormak lazım kızla samimi misiniz? muhabbetiniz var mı? varsa ne derece? bazen hiç kıza yazmamış platonikler geliyor sonra verdiğimiz taktikler tutmayınca biz kötü oluyoruz
teşekkürler maryo genel olarak herkes bu düşüncede inşallah bir şeyler yapmam lazımMalesef kanka bazı kızlar duyguları değil maddiyatı sever eğer maddiyatı sever ise malesef kaçarın yok he ancak manevi ise bence içini bir kağıda dök ve zarfla ardından ona bir gün ver ama ona hemen okumamasını söyle derim
Manevi duygularını açık olarak bilmek ona en büyük hediye olur.
Hocam o zaman bi DiCaprio değilseniz açılmayınöncelikle teşekkürler, sıkıntım şu ki samimi değilim eh işte bir muhabbetimiz var :/
haklısın ama çok da boş değiliz evelallahHocam o zaman bi DiCaprio değilseniz açılmayın
Muhabbeti ilerletin daha samimi olun birkaç buluşmadan sonra açılın.
Öncelikle bir hediye ver ve de ki; Sen bana tanrının bahşettiği en güzel hediyesin, senin cazibende sönük kalabilir ama elimden bu kadar geldi. Senden uzun zamandır hoşlanıyorum fakat bu özel günü bekledim çünkü sen benim için çok özelsin. Bunları dedikten sonra devamı gelir diye düşünüyorumöncelikle teşekkürler, sıkıntım şu ki samimi değilim eh işte bir muhabbetimiz var :/
teşekkürler maryo genel olarak herkes bu düşüncede inşallah bir şeyler yapmam lazım
en sevdiğim yemektir kendileri çok sağolunBeraber semizotu salatası yiyebilirsiniz.
fazla sevgi dolu sözcükler değil mi ilk hediye için abartı olur gibi :/Öncelikle bir hediye ver ve de ki; Sen bana tanrının bahşettiği en güzel hediyesin, senin cazibende sönük kalabilir ama elimden bu kadar geldi. Senden uzun zamandır hoşlanıyorum fakat bu özel günü bekledim çünkü sen benim için çok özelsin. Bunları dedikten sonra devamı gelir diye düşünüyorum
Hediyeden sonra açılmayacak mısın? Uzun zamandır hoşlanıyorsan ve böyle bir gün denk geldiyse cesaretini toplayıp açılmazsan bence bir hata olur. Bir insanın en özel günlerinden bir tanesinde güzel bir hediye ile açılırsan insanlara ön yargı ile yaklaşan biri bile bir şans verir. Bence deneyebilirsin.en sevdiğim yemektir kendileri çok sağolun
fazla sevgi dolu sözcükler değil mi ilk hediye için abartı olur gibi :/