Bugün ülkeye ne oluyor?

Bugün önce Gaziantep kazası sonra Mardin'de gerçekleşen kamyon kazası ve çok sayıda ölü. Resmen kabus gibi bir gün geçiriyoruz.

Allah ölenlerin ailelerine sabır versin. Çok zor cidden.
🔴
20 Ağustos 2012: Gaziantep'te Karşıkaya Polis Karakolu yakınlarında bomba yüklü bir araç infilak etti 9 kişi öldü.
🔴
20 Ağustos 2016: Gaziantep’te Beybahçe’de bir düğüne canlı bomba saldırısı yapıldı 54 kişi öldü.
🔴
20 Ağustos 2022: Gaziantep’te trafik kazası 16 kişi öldü.
🔴
20 Ağustos 2022: Mardin'de trafik kazasında 8 kişi öldü.

20 Ağustos resmen lanetli bir gün oldu. Allah rahmet eylesin.

🔴
20 Ağustos 2012: Gaziantep'te Karşıkaya Polis Karakolu yakınlarında bomba yüklü bir araç infilak etti 9 kişi öldü.
🔴
20 Ağustos 2016: Gaziantep’te Beybahçe’de bir düğüne canlı bomba saldırısı yapıldı 54 kişi öldü.
🔴
20 Ağustos 2022: Gaziantep’te trafik kazası 16 kişi öldü.
🔴
20 Ağustos 2022: Mardin'de trafik kazasında 8 kişi öldü.

20 Ağustos resmen lanetli bir gün oldu. Allah rahmet eylesin.
Harbiden özellikle Gaziantep için lanetli bir gün.

Allah rahmet eylesin
Gaziantep kaza yapan otobüs şoförü 2017 de de ambulansa çarpmış

Son düzenleme:
çok kötü içim acıdı Allah vefat edenlerin ailelerine sabır versin çok zor bi durum..

Derik'liyim bende ölenlerin sayısı yarın 30 40 arası açıklanır diye tahmin ediyorum ancak bu kazalarda ihmal olduğunu düşünüyor ve biliyorum.
Kazanın olduğu yer şehir içi gibi bir yer ancak sürekli tırların geçtiği ve hiçbir uyarının olmadığı bir yerdir ve yokuş aşağıdır
Asfaltı yeni döktükleri için asfalt sıcaklığından da kaynaklı olmak üzere arabaların frenleri olası bir durumda zorlanabilir ancak bu cengiz holding araçlarının ikisi de bakımları olmadığı içindir.
Ayrı etten olayı başı kadar saçma bir şey yok orayı kimse bilmediği için gündemde değil ilk tırın freni boşalıyor ve arkadaşını arayıp önüme gel tampon yapalım diyor bu kadar saçma bir şey olabilir mi freni olmayan bir arabanın önüne geçebilir misiniz?
Ayrı etten 2.tırın kaza yaptığı an bilmiyorum o anlık kendini kurtarma isteği midir bilmiyorum ama önünde 1 ambulans 1 itfaiye duruyor onlara vursa tabi yine ölü olacaktı ancak bu kadar değil bildiğin adam hayatında almadığı virajı almış insanların üzerine gitmiş tabi o anlık kendini kurtarma isteği de yaptırmış olabilir bilemiyorum ama ölenleri tanıyorum cesetleri 2ye parçalananlar mı dersiniz kafası kopanlar mı daha neler neler var...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fren patlaması diye bir şey yoktur arkadaşlar bunu da bilin bakımı yapılmadığı için boşalan fren vardır patlama diye bir şey yok.

ölenlerden sıkıntı yok da kalanlar sıkıntı

ölsem umrumda olmaz ama yakınım ölse Allah korusun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,614
Üyeler
190,772
Son üye
mtahasari
Geri