Tek bir kart bile para kazanabiliyor boşu boşuna evde yatacağına kartlar çalıştırın aylık 600 TL gelirini alin maksimum 100 TL elektrik harcarYani?
Konu boş ondan bahsediyorum. Ayrıca aylık 500-600 lira için kartın ömrünü yemek ne kadar mantıklı bilmiyorum.Tek bir kart bile para kazanabiliyor boşu boşuna evde yatacağına kartlar çalıştırın aylık 600 TL gelirini alin maksimum 100 TL elektrik harcar
Siz yani derken nasil birsey bekliyorsunuz
Burasi eteryum bolumu. Rahatsiz oluyorsaniz eteryum bolumune girmezsinizherkes her kazandığını buraya konu olarak açarsa forum patates olur yanisi o brom
Sizin extra paraya ihtiyaciniz olmayabilir.Konu boş ondan bahsediyorum. Ayrıca aylık 500-600 lira için kartın ömrünü yemek ne kadar mantıklı bilmiyorum.
Konuyu oradan buraya nasıl bağladın bilmiyorum ama neyse. İyi forumlar...Sizin extra paraya ihtiyaciniz olmayabilir.
Karti olupta paraya ihtiyaci olan cok insan var
Gayet iyi eline saglikBugünde RX 580 8 GB'lık Tek Bir Kart ile Günlük 21,5 TL Kazandım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
TesekkurlerGayet iyi eline saglik
Ben oyle dusunmuyorum adam dusuncelerimizi ogrenmek istiyorherkes her kazandığını buraya konu olarak açarsa forum patates olur yanisi o brom
Devam edicekmisin kart guzel bir kart omrunu yersin ama satada bilirsin baya kar yaparsin sonra sifir guzel bir kart alabilirsinTesekkurler
Evini günlük Bakkal giderlerini karşılıyor şu an Bu nedenle elleyemiyorum Benim de işime geliyor günlük Çekim yapıyorum hemen harcaya biliyorum günlük 2,5 TL elektrik harcıyorBen oyle dusunmuyorum adam dusuncelerimizi ogrenmek istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Devam edicekmisin kart guzel bir kart omrunu yersin ama satada bilirsin baya kar yaparsin sonra sifir guzel bir kart alabilirsin
Kolay gelsin o zamanEvini günlük Bakkal giderlerini karşılıyor şu an Bu nedenle elleyemiyorum Benim de işime geliyor günlük Çekim yapıyorum hemen harcaya biliyorum günlük 2,5 TL elektrik harcıyor taşlaşmış günlük geliri şu an 20-25 TL arası ortalama geliri 5 10 TL'ye düşene kadar ellemeyi düşünmüyorum Gerçi 10 TL'ye bile düşse aylık 300 yapar 100 lira elektrik yakar gene 200 TL kalır 5 TL'ye dusene kadar çalışması taraftariyim. İnan şu an gelir benim için daha önemli kartın ömrünü Vallahi düşünmüyorum ama en son bu İş biterse kartın testlerini yapıp burada paylaşacağım