Bugünki sistemde sıra olacakmi

2 yil İstanbuldaydim aydina geldim çıkarsa yol gitcez artik😎🗣️😀
hesabı 21 şubatta açmışsınız 2 ay 19 gün yapıyor 1- Minimum son 3 aydır DA-FORUM da takılan üye değilsin
nasıl almayı planlıyorsun :D

Kılıcı keskin olan alır yarın görecez

Hesap derecesine göre öncelik tanıma durumu yok değil mi
Hesap derecesine göre derken?
Silver'in Bronz'dan bir üstünlüğü yok.
Ama katılmak için minimum bronz üye (+500 mesaj) olman ve son 3 aydır aktif olman lazım.

Hesap derecesine göre derken?
Silver'in Bronz'dan bir üstünlüğü yok.
Ama katılmak için minimum bronz üye (+500 mesaj) olman ve son 3 aydır aktif olman lazım.
Nasi yok o zaman 500 mesajla 2000mesaj atam aynı 2000 mesaj atanla 20bin mesaj atanda aynı ne kadar sacma

hesabı 21 şubatta açmışsınız 2 ay 19 gün yapıyor 1- Minimum son 3 aydır DA-FORUM da takılan üye değilsin
Şubat 21
Kayit oldugum günden beri hergün en az 1 mesajim vardır ben sorarım olmaz derlerse sıkıntı yok derdim sistem degil ben buralardayim para biriktirir baska alirimda heves kirar gibide yazmazsin...

Nasi yok o zaman 500 mesajla 2000mesaj atam aynı 2000 mesaj atanla 20bin mesaj atanda aynı ne kadar sacma
Maalesef, kurallar böyle. 20.000 mesaj ve üstüne verilseydi o zaman saçma olurdu.
Ben minimum Gold bekliyordum, olmadı.
Abdullah abi iyimser davranıp şartları kolay yapmış.

Şubat 21

Kayit oldugum günden beri hergün en az 1 mesajim vardır ben sorarım olmaz derlerse sıkıntı yok derdim sistem degil ben buralardayim para biriktirir baska alirimda heves kirar gibide yazmazsin...
heves değil de videoyu daha dikkatli biçimde izleseydin anlardın gözden kaçabilir kusura bakma hevesini kırdıysam

Geri