SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ben alamazda bronz üyeler alırsa forumu bırakırım .E var işte sıra sıra gitmeli
Eğer ben alamazda bronz üyeler alırsa forumu bırakırım .E var işte sıra sıra gitmeli
Bence kimlik fotokopisi ile bir tanıdığın gidebilir veya alacak kişiye parayı gönderirsin onun kimlik bilgilerini verirsinher şey güzel olmuş fakat İstanbul'a özel gibi olmuş bence
2 yil İstanbuldaydim aydina geldim çıkarsa yol gitcez artikher şey güzel olmuş fakat İstanbul'a özel gibi olmuş bence
hesabı 21 şubatta açmışsınız 2 ay 19 gün yapıyor 1- Minimum son 3 aydır DA-FORUM da takılan üye değilsin2 yil İstanbuldaydim aydina geldim çıkarsa yol gitcez artik
'Klavyesi keskin ' olan alırKılıcı keskin olan alır yarın görecez
Hesap derecesine göre derken?Hesap derecesine göre öncelik tanıma durumu yok değil mi
Nasi yok o zaman 500 mesajla 2000mesaj atam aynı 2000 mesaj atanla 20bin mesaj atanda aynı ne kadar sacmaHesap derecesine göre derken?
Silver'in Bronz'dan bir üstünlüğü yok.
Ama katılmak için minimum bronz üye (+500 mesaj) olman ve son 3 aydır aktif olman lazım.
Şubat 21hesabı 21 şubatta açmışsınız 2 ay 19 gün yapıyor 1- Minimum son 3 aydır DA-FORUM da takılan üye değilsin
nasıl almayı planlıyorsun
Kayit oldugum günden beri hergün en az 1 mesajim vardır ben sorarım olmaz derlerse sıkıntı yok derdim sistem degil ben buralardayim para biriktirir baska alirimda heves kirar gibide yazmazsin...hesabı 21 şubatta açmışsınız 2 ay 19 gün yapıyor 1- Minimum son 3 aydır DA-FORUM da takılan üye değilsin
nasıl almayı planlıyorsun
Maalesef, kurallar böyle. 20.000 mesaj ve üstüne verilseydi o zaman saçma olurdu.Nasi yok o zaman 500 mesajla 2000mesaj atam aynı 2000 mesaj atanla 20bin mesaj atanda aynı ne kadar sacma
heves değil de videoyu daha dikkatli biçimde izleseydin anlardın gözden kaçabilir kusura bakma hevesini kırdıysamŞubat 21
Kayit oldugum günden beri hergün en az 1 mesajim vardır ben sorarım olmaz derlerse sıkıntı yok derdim sistem degil ben buralardayim para biriktirir baska alirimda heves kirar gibide yazmazsin...