Bugünki YAĞ İZDAHAMI hakkında düşünceleriniz?

Lexani

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
305
Ortalık deyim yerindeyse birbirine girmiş bugün. Bu ilk çeyrekte bu kadar kriz ile sene sonunu çıkarabilecekmiyiz gerçekten? Allah yardımcımız olsun 280-300 lira olmuş 5 lt ayçiçek yağları. İnanmakta güçlük çekiyorum.

Komedi gibi fiyatlar. Birçok market biliyorum. Gecenin köründe tırı çekiyorlar depoya yağ filan atıyorlar. 😃
Petrol, gaz fiyatlarının artmasıyla her şeyin fiyatı altüst oldu. Ülke bu sefer cidden mahvoldu.
Ülkedeki kendi üretimimiz olan yağlarda da artık ithale geçeceğiz. Çorak ülkeye döndük. 🙌
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı güncellenip gelecektir. Ürün 1 dk önce 145 TL idi sadece 1 dakika. :D

fiyatlar güncelleniyordu bugün şansa 115 tl den aldık

Komedi gibi fiyatlar. Birçok market biliyorum. Gecenin köründe tırı çekiyorlar depoya yağ filan atıyorlar. 😃
Petrol, gaz fiyatlarının artmasıyla her şeyin fiyatı altüst oldu. Ülke bu sefer cidden mahvoldu.
Ülkedeki kendi üretimimiz olan yağlarda da artık ithale geçeceğiz. Çorak ülkeye döndük. 🙌
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı güncellenip gelecektir. Ürün 1 dk önce 145 TL idi sadece 1 dakika. :D
Çökün

Fiyat performans yağ önerisi olan var mı?

Ortalık deyim yerindeyse birbirine girmiş bugün. Bu ilk çeyrekte bu kadar kriz ile sene sonunu çıkarabilecekmiyiz gerçekten? Allah yardımcımız olsun 280-300 lira olmuş 5 lt ayçiçek yağları. İnanmakta güçlük çekiyorum.
Evet artık yağ kuyruğu yok çünkü yağ alacak para yok :(

ANLIK GENÇ NESİL

109 du en son noldu la

Kanka ben en son 1000TL civarinda gördüm ama fiyatlar güncelleniyor olabilir.
ironi

Geri