Bugünki YAĞ İZDAHAMI hakkında düşünceleriniz?

Lexani

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
305
Ortalık deyim yerindeyse birbirine girmiş bugün. Bu ilk çeyrekte bu kadar kriz ile sene sonunu çıkarabilecekmiyiz gerçekten? Allah yardımcımız olsun 280-300 lira olmuş 5 lt ayçiçek yağları. İnanmakta güçlük çekiyorum.

Komedi gibi fiyatlar. Birçok market biliyorum. Gecenin köründe tırı çekiyorlar depoya yağ filan atıyorlar. 😃
Petrol, gaz fiyatlarının artmasıyla her şeyin fiyatı altüst oldu. Ülke bu sefer cidden mahvoldu.
Ülkedeki kendi üretimimiz olan yağlarda da artık ithale geçeceğiz. Çorak ülkeye döndük. 🙌
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı güncellenip gelecektir. Ürün 1 dk önce 145 TL idi sadece 1 dakika. :D

fiyatlar güncelleniyordu bugün şansa 115 tl den aldık

Komedi gibi fiyatlar. Birçok market biliyorum. Gecenin köründe tırı çekiyorlar depoya yağ filan atıyorlar. 😃
Petrol, gaz fiyatlarının artmasıyla her şeyin fiyatı altüst oldu. Ülke bu sefer cidden mahvoldu.
Ülkedeki kendi üretimimiz olan yağlarda da artık ithale geçeceğiz. Çorak ülkeye döndük. 🙌
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı güncellenip gelecektir. Ürün 1 dk önce 145 TL idi sadece 1 dakika. :D
Çökün

Fiyat performans yağ önerisi olan var mı?

Ortalık deyim yerindeyse birbirine girmiş bugün. Bu ilk çeyrekte bu kadar kriz ile sene sonunu çıkarabilecekmiyiz gerçekten? Allah yardımcımız olsun 280-300 lira olmuş 5 lt ayçiçek yağları. İnanmakta güçlük çekiyorum.
Evet artık yağ kuyruğu yok çünkü yağ alacak para yok :(

ANLIK GENÇ NESİL

109 du en son noldu la

Kanka ben en son 1000TL civarinda gördüm ama fiyatlar güncelleniyor olabilir.
ironi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,676
Üyeler
184,478
Son üye
ferhat8634
Geri