fastestmanalive
80+
Dahası
AMD GPU pişmanlıktır.
Bu da hergun ayni konuyu acip 1 senedir garantiye gondercem diyordenicem gerçi sinir oldym videolarım var götürücem garantiye bu ara tatilde
Biliyorum bende ilk defa duydum şaşırdımAlt tabda fps düşmesi normal alt uygulamalari sinirliyor ve nvidiada boyle sorunlar yok
Denedim22.5.1 denediniz mi
Bende pişmanımAMD GPU pişmanlıktır.
Katılıyorum kesinlikle3 kuruş fazla olsun nvidia olsun. Her şey saf güç değildir
Ara tatilde goturmezsem gel evime döv beni o dereceBu da hergun ayni konuyu acip 1 senedir garantiye gondercem diyor
Afferim kardeşm ödülünü vereyim miamd yi kötülüyüp durmayın konu altında 3 aydır aralaksız 6600 kulanıyorm bir kere wattman yemedim
ver kardeşim benim hadi bekliyorumBiliyorum bende ilk defa duydum şaşırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denedim
Bende pişmanım
Katılıyorum kesinlikle
Ara tatilde goturmezsem gel evime döv beni o derece
Afferim kardeşm ödülünü vereyim mi
hocam sistemin diğer parçalarından bir sıkıntı olabilir mi tetikleyici bir şeyBiliyorum bende ilk defa duydum şaşırdım
Denedim
Bende pişmanım
Katılıyorum kesinlikle
RAM'leri 3000 MHz'ye çeker misin? (XMP açıkken)Biliyorum bende ilk defa duydum şaşırdım
Denedim
Bende pişmanım
Katılıyorum kesinlikle
Nvidiada wattman zor hatta hiç nası yani en son rdr2 apex valo açikken yemiştim mavi ekran dahada yemedimBende de aynı şeyler rtx 3060 ile oluyor ne olacak şimdi, nvidia da mı sorunlu?
ben artık yemekten bıktığım için ekran kartını şimdi satılığa koyacagım hayırlısı yokşa başka şeylere zarar gelecekpcyi açarken dc açılırken yedim yetmedi lolde alt tab atarken yedim yetmedi az önce csyi kapatınca yedim artık sıkıldım az sonra görüntü eklicem kafayı yememe ramak kaldı