BUGÜNLERDE TOPLAMA PC ALINIR MI?

Bugünlerde bilgisayar...

• Oy kullanan toplam üye
    19

White_Recon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
818
Herkese merhaba, sağlıklı ve iyi günler diliyorum. Bugünlerde toplama veya hazır sistem bilgisayar almayı düşünüyorum ve bütçem yaklaşık 6-7 bin TL kadar. Şuan virüs ve dolar yüzünden sistemler inanılmaz pahalılanıyor, Sorum şudur: Sizce bu dönemlerde toplama pc alınır mı yoksa beklemeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

Herkese merhaba, sağlıklı ve iyi günler diliyorum. Bugünlerde toplama veya hazır sistem bilgisayar almayı düşünüyorum ve bütçem yaklaşık 6-7 bin TL kadar. Şuan virüs ve dolar yüzünden sistemler inanılmaz pahalılanıyor, Sorum şudur: Sizce bu dönemlerde toplama pc alınır mı yoksa beklemeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Kanka çok paran varsa toplayabilirsin

Hazır toplanmış sistemler daha alınabilir. Tek tek toplasan daha pahalı.

Biraz daha beklemeni tavsiye ederim. Dolar şu sıralar çok yükseldi :(.
Bilgisayar piyasasına pek hakim değilim. Örneğin şuanda kullandığım telefon iPhone 7 Plus, almak için 1 yıl ucuzlamasını bekledim. Çıktığında 3500 küsür liraydı, benim aldığımda ise 4000... Bilgisayar piyasası da bu tarz mı?

Bilgisayar piyasasına pek hakim değilim. Örneğin şuanda kullandığım telefon iPhone 7 Plus, almak için 1 yıl ucuzlamasını bekledim. Çıktığında 3500 küsür liraydı, benim aldığımda ise 4000... Bilgisayar piyasası da bu tarz mı?
Sayılır. Fakat fiyat artışları çok ani olabiliyor. Stoklar azalıyor veya dolar aniden yükseliyor. Telefon fiyatlarında fiyat biraz daha stabil oluyor diye biliyorum.

Çok paran varsa derken zwngin olmanızı kastedmiştim kanka villanız falan olmanız lazım :) bence bekle 1 2 ay sonra bende alıcam vende bekliyorum
Var mı beğendiğin, önerebileceğin ve güzel bir sistem? :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,800
Üyeler
189,728
Son üye
Loresta
Geri