Neler Yeni

Buharlı pişirici önerisi istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yuşa kerim saraç
Vücut geliştirme yapıyorum ve günlük hazırladığım yemeklerin kolaylaşması açısından buharlı pişirici almak istiyorum.
Yemeklerin tadını çok bozmayacak güzel bi buharlı pişirici önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe:1500-2000

ObitoR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muratcan Balıkçı
Vücut geliştirme yapıyorum ve günlük hazırladığım yemeklerin kolaylaşması açısından buharlı pişirici almak istiyorum.
Yemeklerin tadını çok bozmayacak güzel bi buharlı pişirici önerilerinizi bekliyorum.
eğer bütçeyi biraz daha çıkabilirsen bunu almanı kesinlikle tavsiye ederim

Arçelik MC 6056​

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Karan
https://www.amazon.com.tr/COSORI-Fr...-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&psc=1 aynısı bizde var kendi içinde tarif kitabı var ve tavuk patates pastırma sebze ısıtma falan otomatik ayarlarla geliyor istersen sen de ayarlayabiliyorsun
fırın niyetine milföy pişirmiştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yuşa kerim saraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer bütçeyi biraz daha çıkabilirsen bunu almanı kesinlikle tavsiye ederim

Arçelik MC 6056​

Pilavı falan nasıl yapıyor,tanındık bi sporcudan bu ürün hakkında olumsuz bi yorum görmüştüm

ObitoR3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muratcan Balıkçı
Pilavı falan nasıl yapıyor,tanındık bi sporcudan bu ürün hakkında olumsuz bi yorum görmüştüm
Bir arkadaşta yatıya kaldığım zaman pirinç pilavını bu makinede yapmıştı biz baya beğenmiştik bende alıcaktım ürünün linkini istemiştim hatta arkadaştan aklımda kalmış lapa gibi oluyor pirinç bence alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yuşa kerim saraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir arkadaşta yatıya kaldığım zaman pirinç pilavını bu makinede yapmıştı biz baya beğenmiştik bende alıcaktım ürünün linkini istemiştim hatta arkadaştan aklımda kalmış lapa gibi oluyor pirinç bence alınır
Aslında lapa gibi olmaması lazım :)

Top Bottom