Neler Yeni

Bulgaristan teknoloji mağazası

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Merhaba, bulgaristandan teknoloji ürünleri getirmek içn psu, gpu vs. getirtmek için fiyatlara vs bakacağım ve fiziksel mağazası varsa eğer sofyada direkt satın alımını da o mağaza üzerinden yaptırırım. Bulgaristana alışveriş yapabileceğim teknoloji mağazalarını söyleyebilir misiniz? Mediamarkt vs de olur eğer bulgaristandan alım yapılabiliyorsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Umut Yıldız
Merhaba, bulgaristandan teknoloji ürünleri getirmek içn psu, gpu vs. getirtmek için fiyatlara vs bakacağım ve fiziksel mağazası varsa eğer sofyada direkt satın alımını da o mağaza üzerinden yaptırırım. Bulgaristana alışveriş yapabileceğim teknoloji mağazalarını söyleyebilir misiniz? Mediamarkt vs de olur eğer bulgaristandan alım yapılabiliyorsa
Merhaba kral buyur bu mağzalardan alışveriş yapa bilirsin
1. Technomarket: Bulgaristan'ın en büyük elektronik mağazalarından biri. Akıllı telefonlardan beyaz eşyalara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Hemen hemen her büyük şehirde şubesi bulunuyor.

2. Technopolis: Teknoloji ve elektronik ürünleriyle tanınan bir mağaza zinciri. Uzman personel ve geniş ürün seçeneğiyle popüler.

3. Tstore: Özellikle yenilikçi ürünler ve kampanyalarla teknoloji meraklıları için ideal.

4. JAR Computers: Elektronik aksesuarlar, bilgisayar bileşenleri ve farklı teknolojik ürünler için iyi bir seçenek.

5. ZONA: Apple ürünlerine odaklanan bir mağaza. iPhone, iPad ve Macbook gibi cihazları buradan satın alabilirsiniz.

6. Pcshop ve Computer Store: Bilgisayar ve bileşenleri konusunda geniş ürün yelpazesi sunan mağazalar.

7. Foxconn: Bilgisayar bileşenleri ve oyun ekipmanları konusunda uzmanlaşmış, hem perakende hem de çevrimiçi alışveriş imkanı sunuyor.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba kral buyur bu mağzalardan alışveriş yapa bilirsin
1. Technomarket: Bulgaristan'ın en büyük elektronik mağazalarından biri. Akıllı telefonlardan beyaz eşyalara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Hemen hemen her büyük şehirde şubesi bulunuyor.

2. Technopolis: Teknoloji ve elektronik ürünleriyle tanınan bir mağaza zinciri. Uzman personel ve geniş ürün seçeneğiyle popüler.

3. Tstore: Özellikle yenilikçi ürünler ve kampanyalarla teknoloji meraklıları için ideal.

4. JAR Computers: Elektronik aksesuarlar, bilgisayar bileşenleri ve farklı teknolojik ürünler için iyi bir seçenek.

5. ZONA: Apple ürünlerine odaklanan bir mağaza. iPhone, iPad ve Macbook gibi cihazları buradan satın alabilirsiniz.

6. Pcshop ve Computer Store: Bilgisayar ve bileşenleri konusunda geniş ürün yelpazesi sunan mağazalar.

7. Foxconn: Bilgisayar bileşenleri ve oyun ekipmanları konusunda uzmanlaşmış, hem perakende hem de çevrimiçi alışveriş imkanı sunuyor.
Teşekkürler

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Enes
Medimarkt vardı sanırım

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN

Reyconjeff

80+ Bronze
Ne almak mantıklı acaba benimde giriş çıkışlarda sıkıntım yok

Orix

80+
Kanka 40klik pcye 90k yazmışlar tam tersi olmasi gerekmiyor muydu 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 tanesine baktım fiyatlar çok fahiş. Niye la

Son düzenleme:

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Ne almak mantıklı acaba benimde giriş çıkışlarda sıkıntım yok
Bilmiyorum bir araştırıp bakacağım bende, elektronik sigara fiyatları çok düşükmüş onu öğrendim fakat bilgisayar parçalarına daha bakamadım. Ben psu düşünüyorum şuanda 1000w full moduler vs bir şey getirtmeyi 5000serisi çıktıktan sonra da 5060-5070 gibi bir şey getirtmeyi düşünüyorum fiyatlara bakıp

3 tanesine baktım fiyatlar çok fahiş. Niye la
Şuanda örnek olarak istediğim olmasada bir psu ya baktım linklerini bırakıyorum
Tr=14k₺
Bg=200 leva yani 200/2=100 euro ~3.5k₺

BG Link
TR Link

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR