Yardım Bulunduğum Bölgenin Hızını Öğrenemiyorum

Neo|

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
94
Türk Telekom taahhütünün bitmesine az kaldı muhtemelen kablonete geçicem.Bulunduğum bölgede altyapı yok fakat hiçbir sitedede ne kadar hız alacağım yazmıyor paketlerde 100mbps vaad eden var internet hızım çok düşük(8mbps 500TL ödüyorum) napmalıyım?

Türk Telekom taahhütünün bitmesine az kaldı muhtemelen kablonete geçicem.Bulunduğum bölgede altyapı yok fakat hiçbir sitedede ne kadar hız alacağım yazmıyor paketlerde 100mbps vaad eden var internet hızım çok düşük(8mbps 500TL ödüyorum) napmalıyım?
Modem arayüzünden hat değerlerine bakabilirsin direkt, orada alabileceğin hız da yazar.

Modem arayüzünden hat değerlerine bakabilirsin direkt, orada alabileceğin hız da yazar.
IMG_20250810_132419.webp
Hocam nereye basmam lazım

ADSL üzerinden modeme 13Mbps geliyor sana 12Mbps tanınımlanmış. ADSL için çok kötü değerler değil ama bölgede VDSL dolabı yok mu Türk Telekoma sormakta fayda var.
Türk Telekom daha kendi firmasının ismini söyleyemez.Herr firmada tarattım belirli bir şey yok modemde Vdsl modem onuda anlamadım sanki Matrixdeki programlanmamış bölgedeyim.

Geri