Neler Yeni

Bulunduğum mahallede alt yapı yok nasıl baş vurabilirim

Epys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak
Merhabalar arkadaşlar ben Adananın bir ilçesinde yaşıyorum ve bulunduğum mahallede alt yapı yok yakınlarda var ama şansızlık bir bizim mahallede yok nasıl alt yapıya baş vurabilirim, nasıl bir dilekçe yazmam gerekiyor ve bütün mahalle onayı mı lazım, sadece ben başvurduğumdan dolayı para verirmiyim, nereden versem en kısa sürede yanıt alırım bilmiyorum ondan yardımcı olurmusunuz ben evde alt yapısız internet kulanıyorum 1 mb bile almıyorum sınav öğrencisiyim youtube 360 üstünde donuyor yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat GH
Yüreğir otogarının oraad türktelekom müdürlüğü var. Kozan yolunun tam başladığı yerde. Oradan alt yapı veya port için baş vur kısa sürede bilgi verirler. Hatırladığım belli bir dilekçe toplandıktan sonra alt yapıyı veriyorlar. Muhakkak dilekçe yaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Epys

Epys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek kişi ise sıkıntı desene
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüreğir otogarının oraad türktelekom müdürlüğü var. Kozan yolunun tam başladığı yerde. Oradan alt yapı veya port için baş vur kısa sürede bilgi verirler. Hatırladığım belli bir dilekçe toplandıktan sonra alt yapıyı veriyorlar. Muhakkak dilekçe yaz.
Teşekür ederim. Bir tek ben vereceğim açmayabilirler de desene

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat GH
Adana Kozan Bucak köyüne internet çektirdim ben. 8 10mb arası takılıyordu. Şansını dene kablo çekmesi zor değil yakın port varsa oradan hat çekerler. Gören ister hesabı yapabilirler. Dilekçe yaz bu önemli.

• Beğen

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
umut
hocam bende adanadayım aynı sorun vardı çevrede altyapı var. net kullanan var. bizde yoktu uzun bir süre. forumlarda bi taktik gördüm twitterde yusuf kıraç a özelden mesaj attım. sınava hazırlanıyorum çevrede altyapı var bizde yok yardım edin gibisinden. ertesi gün türk telekomdan yetkili kişi aradı kısa sürede çözdüler bunu denemeden önce kaç kere şubeye müdürlüğe gittim bişey yapmadılar bunu denedim oldu bu şekilde çözen çok kişi var deneyin şansınızı.

• Beğen

Epys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adana Kozan Bucak köyüne internet çektirdim ben. 8 10mb arası takılıyordu. Şansını dene kablo çekmesi zor değil yakın port varsa oradan hat çekerler. Gören ister hesabı yapabilirler. Dilekçe yaz bu önemli.
Bir arka mahallede var deniyeyim

hocam bende adanadayım aynı sorun vardı çevrede altyapı var. net kullanan var. bizde yoktu uzun bir süre. forumlarda bi taktik gördüm twitterde yusuf kıraç a özelden mesaj attım. sınava hazırlanıyorum çevrede altyapı var bizde yok yardım edin gibisinden. ertesi gün türk telekomdan yetkili kişi aradı kısa sürede çözdüler bunu denemeden önce kaç kere şubeye müdürlüğe gittim bişey yapmadılar bunu denedim oldu bu şekilde çözen çok kişi var deneyin şansınızı.
YouTube da filan gördümde güvenemedim birde baya eski videolar ondan denemedim denerim ama yanlış kişiye atma olasığım muhtamel

Krc_ diye mi başlıyor o kişinin

Son düzenleme:

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
umut
Bir arka mahallede var deniyeyim

YouTube da filan gördümde güvenemedim birde baya eski videolar ondan denemedim denerim ama yanlış kişiye atma olasığım muhtamel

Krc_ diye mi başlıyor o kişinin
evet bankta oturmuş pp si var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,723
Üyeler
159,043
Son üye
ilelamam