Neler Yeni

Yardım Bulunduğum yerin altyapı bilgisi yok?

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
Dostlar oturduğum site yaklaşık 2-3 sene önce yapıldı ve o zamandan beri buradayım. Altyapımız var fakat altyapının ne olduğuna dair hiçbir bilgi yok. TT'nin sitesinden de bakıyorum fakat yakın çevrede hipernet yani 100mbps destekleyen hat varken benim olduğum yerde hiçbir bilgi yok. Dolayısıyla ne santrala olan uzaklığımı ne de alabileceğim hızı bilmiyorum. Şuan yerel bir airfiber firmasını kullanıyoruz fiyatına göre gayet iyi fakat benim için yetersiz. İnternet sağlayıcımı değiştirmek istesem altyapı bilgim olmadığı için paket seçemiyorum... Ben buranın altyapı bilgisine nasıl ulaşırım?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,917
İsim
Metehan Akyalı
Dostlar oturduğum site yaklaşık 2-3 sene önce yapıldı ve o zamandan beri buradayım. Altyapımız var fakat altyapının ne olduğuna dair hiçbir bilgi yok. TT'nin sitesinden de bakıyorum fakat yakın çevrede hipernet yani 100mbps destekleyen hat varken benim olduğum yerde hiçbir bilgi yok. Dolayısıyla ne santrala olan uzaklığımı ne de alabileceğim hızı bilmiyorum. Şuan yerel bir airfiber firmasını kullanıyoruz fiyatına göre gayet iyi fakat benim için yetersiz. İnternet sağlayıcımı değiştirmek istesem altyapı bilgim olmadığı için paket seçemiyorum... Ben buranın altyapı bilgisine nasıl ulaşırım?
Belki firmaların satış mağazalarına gidip oradan kontrol ettirebilirsiniz. Kendi sistemlerinden bakarlar.

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani 3 yıldır sitesinde güncellenmediyse kendi sistemlerinde de olmama ihtimali vardır diye düşünüyordum. Yakın zamanda bir tt mağazasına gideyim o zaman.

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
Başka firmalara bakabilirsin turknet turkcell kablonet millenicom ....
:D? Dostum zaten başka firmalara bakıyorum fakat altyapım hakkında bilgim olmadığı için ne yapmam gerektiğini seçemiyorum santrale olan uzaklığım belli değil vaadedilenin ne kadar altında hız alacağım bilmiyorum. Sağol engin yardımlarından dolayı.

BilalSeha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Bilal Sehamir Çakıcı
:D? Dostum zaten başka firmalara bakıyorum fakat altyapım hakkında bilgim olmadığı için ne yapmam gerektiğini seçemiyorum santrale olan uzaklığım belli değil vaadedilenin ne kadar altında hız alacağım bilmiyorum. Sağol engin yardımlarından dolayı.
geçenlrede millenicom ve turk telekomdu yanlış hatırlamıyorsam altyapı sorguladım hiçbirşey çıkmadı. ama turknette sorguladığımda ne hız alabileceğimi vs. yazdı ondan dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde eskiden bir yazıya bakmıştım 192.168.1.1 den bakılıp bulunabildiğini söylüyordu ama hiç denemedim bilmiyorum

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
geçenlrede millenicom ve turk telekomdu yanlış hatırlamıyorsam altyapı sorguladım hiçbirşey çıkmadı. ama turknette sorguladığımda ne hız alabileceğimi vs. yazdı ondan dedim
Yok dostum benim hiçbir yerde altyapı bilgim gözükmüyor ben de çok baktım. TT bayisine gidip öğrenmeye çalışacağım teşekkürler.

UserX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
Kullandığınız airfiber servisinin adı neydi hocam?

Top Bottom