buna benzer saat arıyorum

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,610

bi youtube videosunda gördüm ve çok beğendim ancak bütçemi aşıyor çakma değilde farklı bi markanın daha ucuz yollu olarak buna benzer bi saati var mı?

Bütçe belirtmemişsin şöyle bir şey var ilgini çekerse

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu listeye bakabilirsin bulduğun model hakkında.

Ekler

• Screenshot_2023-12-06-22-54-04-158_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_2023-12-06-22-54-04-158_com.brave.browser.jpg
    767.7 KB · Hit: 79

Dostum resmen sedan model isteyen adama hatchback önermişsin.

knk bu saatin benim attığım ile benzerliği yok ki :D Bana kumaş kayışlı saat lazım metaller çok sıkıyo

alaka seviyesi bu
FUv7FbvWYAIsAeR.jpg

Uyku sersemi yanlış linki atmışım ya şimdi fark ettim, bakacağım tekrar :D

Tek saat
Abt saat
Aslan saat
Erk Koçak videolarında %15 indirim kodu var.
Zevkinize uygun bir model bulabilirsiniz diye düşünüyorum
Yada 2. El

Hocam merhaba
Öncelikle beğendiğin saat Seiko 5 diye geçiyor NATO kumaş kayışlı modeli ve gerçekten çok hoş bir model şeklen sevdim diyorsan eğer ve elinde farklı bir saat varsa NATO kumaş bir kordon alıp değiştirebilirsin örnek olarak

Hocam merhaba
Öncelikle beğendiğin saat Seiko 5 diye geçiyor NATO kumaş kayışlı modeli ve gerçekten çok hoş bir model şeklen sevdim diyorsan eğer ve elinde farklı bir saat varsa NATO kumaş bir kordon alıp değiştirebilirsin örnek olarak
vaay, hocam peki bu seiko ya benzer kadranı olan bi saat var mı? benzer derken o ölçülerde olması kafi ben saatten anlamam normalde takmam bile hatta ancak gerçekten büyüledi beni bu seiko 5

vaay, hocam peki bu seiko ya benzer kadranı olan bi saat var mı? benzer derken o ölçülerde olması kafi ben saatten anlamam normalde takmam bile hatta ancak gerçekten büyüledi beni bu seiko 5
Benzeri sahte veya imitasyon belki vardır bulunabilir fakat Seiko ünlü ve yılların markası malesef fiyatları yüksek Google ye sekio 5 yazıp kadran boyutunu öğrenip ona göre alabilirsiniz veya herhangi bir saatin kadranını beğenip kordon degisimi yapabilirsiniz.

Geri