Onurkotlutok05
80+ Gold
Çöq çöq çok iyiçöq derken mantıklı mı
Çöq çöq çok iyiçöq derken mantıklı mı
Hocam monitörü de istiyor veriyim mi mantıklı mıbu iksini verip sistimi alma daha iyisi toplanır
hem telefon hem pc verecekse verinİkisine de mesaj attım teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam monitörü de istiyor veriyim mi mantıklı mı
g27f monitör
kaar edemezsiniz hocam
ben ne bileyim hocam her halde yanlış attı
Hocam bende bu psu yok xpg pylon 550w bronze varkaar edemezsiniz hocam
ben ne bileyim hocam her halde yanlış attı
Rehber - Sharkoon SHP650 V2 Hakkında Bilgiler ve Neden Alınmamalı?
Selamlar dostlarım! Bu rehberimde Sharkoon V2`yi gömeceğim. Hadi başlayalım! Türkiye Fiyatı ve aynı Fiyata Daha İyiler Türkiye`de 399 Liraya bulunabiliyor. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-sharkoon-shp650-v2-650-w-fiyati,263110721.html Aynı fiyata daha iyi olarak bu var...forum.donanimarsivi.com
sharkoon shp 650 v2 650w sorun çıktı
4ay önce sharkoon shp 650 v2 650w aldım 2adet ryzen işlemciyi YAKTI biri sıfır R3 3200g diğeri R3 1200 ikinci eldi. Acaba anakart'ta sorun varmıdır diye anakartı değiştirdim ve yeni işemci almıştım o da yandı. Anakartta bir problem olmuyor hep işlemci yanıyor. Artık hiç param kalmadı 2ci el...forum.donanimarsivi.com
Sharkoon 550W/650W 80+ SHP V2 Alınır Mı? 80+ Sertifikası Gerçek Mi?
Değerli dostlarım bu yazımda piyasada yaygın bir şekilde bulunan fiyat performans anlamında sürekli karşımıza çıkan Sharkoon'un 2. Nesil SHP model 650W 80+ PSU'su hakkında konuşacağım. Aman haa hata yapıp sakın SHP V1 almayın! Sharkoon SHP V1: Güvenlik ve Sertifika anlamında V2 modelinden epey...forum.donanimarsivi.com
@kuan1
pardon hocam yanlış attımHocam bende bu psu yok xpg pylon 550w bronze var