Bunu açıklayabilecek biri varmı

Mesut001

80+
Reaksiyon skoru
11
Bunu açıklayabilecek biri varmı adam böyle bir şey yazmış açıklamaya

Ekler

• 1000046127.webp
    1000046127.webp
    62.1 KB · Hit: 52
Bazı ramler 2*8 olarak fabrikadan çıkıyor. farklı setlerle kullanılamıyor demek istemiş. Örneğin corsair 2*8 ram setinden birini alıp xpg'nin 8 gb rami ile birlikte kullanamazsınız demek istemiş

Bazı ramler 2*8 olarak fabrikadan çıkıyor. farklı setlerle kullanılamıyor demek istemiş. Örneğin corsair 2*8 ram setinden birini alıp xpg'nin 8 gb rami ile birlikte kullanamazsınız demek istemiş
Ama aynı corsairdan 1 adet sonradan alırsak bı sıkıntı olmaz mı reis onu mu söylemeye çalıştın yada benmi öyle anladım

Ama aynı corsairdan 1 adet sonradan alırsak bı sıkıntı olmaz mı reis onu mu söylemeye çalıştın yada benmi öyle anladım
hayır olmaz. XPG Gammix D30 kullandım aynı şekilde. Zamanında 8 olarak almıştım, birkaç ay sonra bir 8 daha aldım
sonra onu kit olarak sattım, 16*2 ye geçtim. herhangi bir problem sıkıntı çıkartmadı.

Farklı markalar hatta farklı modelleri kit yapmaya çalışmayın. aynı model ise bir problem çıkartmaz.

Oluşabilecek tek problem; atıyorum elinizdeki 8gb OC'ye çok elverişli bir çip içeriyordur
Aldığınız ikinci 8gb ram ise OC'ye elverişli olmayan bir çiptir. OC yapamazsınız gibi gibi.. normal düz bir kullanıcıyı çokta ilgilendirmeyen şeyler kısaca.

aynısından alırsanız problem olmaz. ben o şekilde 2 farklı satıcıda aynı xpg ramleri almıştım.
Teşekkür ederim kral bütçem kısıtlı olduğu için birini şimdi alıp diğerini sonra almayı düşünüyordum sağol yardımının için sana birde şey sorucam ramlerin biri 3600 MHz biri 3000 MHz olsa ne olur

Teşekkür ederim kral bütçem kısıtlı olduğu için birini şimdi alıp diğerini sonra almayı düşünüyordum sağol yardımının için sana birde şey sorucam ramlerin biri 3600 MHz biri 3000 MHz olsa ne olur
işlemcinin gpu sunu kullanacaksan baya fark olur harici gpu kullanacaksan 300 aldığın yerde 310 falan alırsın

Böyle durumlarda düşük olanı referans alıyor hocam. Yani 3000'de çalışır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,424
Üyeler
190,202
Son üye
Exo9618
Geri