Ama aynı corsairdan 1 adet sonradan alırsak bı sıkıntı olmaz mı reis onu mu söylemeye çalıştın yada benmi öyle anladımBazı ramler 2*8 olarak fabrikadan çıkıyor. farklı setlerle kullanılamıyor demek istemiş. Örneğin corsair 2*8 ram setinden birini alıp xpg'nin 8 gb rami ile birlikte kullanamazsınız demek istemiş
aynısından alırsanız problem olmaz. ben o şekilde 2 farklı satıcıda aynı xpg ramleri almıştım.Ama aynı corsairdan 1 adet sonradan alırsak bı sıkıntı olmaz mı reis onu mu söylemeye çalıştın yada benmi öyle anladım
hayır olmaz. XPG Gammix D30 kullandım aynı şekilde. Zamanında 8 olarak almıştım, birkaç ay sonra bir 8 daha aldımAma aynı corsairdan 1 adet sonradan alırsak bı sıkıntı olmaz mı reis onu mu söylemeye çalıştın yada benmi öyle anladım
Teşekkür ederim kral bütçem kısıtlı olduğu için birini şimdi alıp diğerini sonra almayı düşünüyordum sağol yardımının için sana birde şey sorucam ramlerin biri 3600 MHz biri 3000 MHz olsa ne oluraynısından alırsanız problem olmaz. ben o şekilde 2 farklı satıcıda aynı xpg ramleri almıştım.
işlemcinin gpu sunu kullanacaksan baya fark olur harici gpu kullanacaksan 300 aldığın yerde 310 falan alırsınTeşekkür ederim kral bütçem kısıtlı olduğu için birini şimdi alıp diğerini sonra almayı düşünüyordum sağol yardımının için sana birde şey sorucam ramlerin biri 3600 MHz biri 3000 MHz olsa ne olur
İkisi birbirini dengelermi yaniişlemcinin gpu sunu kullanacaksan baya fark olur harici gpu kullanacaksan 300 aldığın yerde 310 falan alırsın
3000 MHz ve 3600 MHzİkisi birbirini dengelermi yani
ekran kartın neİkisi birbirini dengelermi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3000 MHz ve 3600 MHz
Böyle durumlarda düşük olanı referans alıyor hocam. Yani 3000'de çalışırTeşekkür ederim kral bütçem kısıtlı olduğu için birini şimdi alıp diğerini sonra almayı düşünüyordum sağol yardımının için sana birde şey sorucam ramlerin biri 3600 MHz biri 3000 MHz olsa ne olur
ddr4te her bir mhz çok önemli alabildiğin en fazla mhzyi al.İkisi birbirini dengelermi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3000 MHz ve 3600 MHz