Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Evet geçtiler, gözle görünen gerçek.-Aah insan aah ülkenin içinden geçtiler.
Evet geçtiler, gözle görünen gerçek.-Aah insan aah ülkenin içinden geçtiler.
Dolar kuru manzaralı monitör karşısında 31 heralde.
Bu halk bunları hak ediyor neyse silivri soğuktur-Aah insan aah ülkenin içinden geçtiler.
Boyunu geçcek az kaldı bakalım yaza kadar geçicek mi?Dolar kuru manzaralı monitör karşısında 31 heralde.
bu kötü olmuş eger dedigin gibi yapsalardı çok iyi olurmuşben ekonomistler 2023'e kadar dolar 14tl olur diye açıklama yapmışlar (yıl 2017 falan diye hatırlıyorum kesin olarak hatırladığım dolar 5tl) evi arabayı satın dolar yapın demiştim herkese babam beni dinlese şuan parayı bulmuştuk çok dertleniyorum aklıma geldikçe çoook
o zaman babam aldığımız evi satıp dolar yapsaydı 4-5 tane daha alırdık o evden akp seçmeni der susarımbu kötü olmuş eger dedigin gibi yapsalardı çok iyi olurmuş
2-3x kaar ile parayı mı buluyorsun laben ekonomistler 2023'e kadar dolar 14tl olur diye açıklama yapmışlar (yıl 2017 falan diye hatırlıyorum kesin olarak hatırladığım dolar 5tl) evi arabayı satın dolar yapın demiştim herkese babam beni dinlese şuan parayı bulmuştuk çok dertleniyorum aklıma geldikçe çoook
knk paranın miktarı ne kadar yüksek olursa dolar yaptığın kazandığın para o kadar çok olur biliyorsun dimi evi satmaktan bahsediyordum ben istanbul üsküdar da müstakil bahçeli bir ev ne kadar bak istersen2-3x kaar ile parayı mı buluyorsun la![]()
Dolar 11'i gördü, 3-4 sene sonra 20-30 olursa sasirmamak lazım.