Bunu nasıl düzeltebilirim

Gokvyss

80+
Reaksiyon skoru
8
Beyler selam yaklaşık 1.5 aydır pcim çalışmıyor ekran geliyor fakat her şey donuk oluyor Google'ı açıyorum 2 saat sonra anca ekranı falan geliyorda bugün işlemcinin pinlerine baktım 1 tanesi yamuk fakat değişik bir yamuk bunu nasıl düzeltebilirim yada sorun işlemcide olmayabilirmi birde 5 kere kısa bip sesi geliyor

Ekler

• IMG_20210319_030333.jpg
    IMG_20210319_030333.jpg
    1.3 MB · Hit: 60
Tornavida ak ve dikkatlice düz bir hale getir.
Yapamazsan bilgisayarcıya götür ucuz bir miktara yapar verir.

toplu iğne ile yoğun ışık altında düzelt aman dikkat et koparabilirsin bende 7 tane yamulmuştu düzeltene kadar anam ağladı

bu pin yamuk olduğu için çalışmıyordur dimi onun dışında hiçbir parçada sorun yok gibi gözüküyor
Başka bir sorun varmıdır yokmudur net bir şey söyleyemem dostum.

Beyler selam yaklaşık 1.5 aydır pcim çalışmıyor ekran geliyor fakat her şey donuk oluyor Google'ı açıyorum 2 saat sonra anca ekranı falan geliyorda bugün işlemcinin pinlerine baktım 1 tanesi yamuk fakat değişik bir yamuk bunu nasıl düzeltebilirim yada sorun işlemcide olmayabilirmi birde 5 kere kısa bip sesi geliyor
eline 0.7 kalem al o pinin içine sok kalemi hafif haifif düzelt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir sorun varmıdır yokmudur net bir şey söyleyemem dostum.
dostum adam acemi ise tornavida ile birini düzeltim derken bütün pinleri yamulta bilir en ugunu 0.7 kalem

eline 0.7 kalem al o pinin içine sok kalemi hafif haifif düzelt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum adam acemi ise tornavida ile birini düzeltim derken bütün pinleri yamulta bilir en ugunu 0.7 kalem
Yapamam diyorsanız götürün yaptırın bence.
Basit bir işlem zaten

Beyler yaptım oldu da düzlendi fakat sorun devam ediyor anakartta sorun olduğunu düşünmeye başlıyorum her şey için sağolun

Geri