3 4 senedir pc yi direkt açıp kullanıyorum ne bir şifre giriyorum ne de öyle bi ekran çıkıyor. Dün sabah gene açmıştım bilgisayarı oynuyorum ediyorum neyse kapattım akşam 9 gibi tekrar açtığımda bilgisayar şifre istedi ve şifreyi hatırlamıyordum. 3 4 senedir belki daha fazla süre oldu koymuşum şifre ama hiç istemiyordu pc o yüzden unutmuştum. Neyse deneyerek yaklaşık 6 saatte buldum ve pc yi açtığımda 5 sene önceki uygulamalar ve arkaplan vs vardı pc bildiğiniz 4 5 sene geriye gitti laptopta ssd falan yok ama ben cd takma yerine bir aparatla ssd takmıştım 2 sene önce orda güncelliydi her şey bilgisayar kısmından ssd ye girdiğimde her şey orda duruyordu ama dönemiyordum internetten biraz araştırdım güncellemelerden kaynaklı olduğunu öğrendim (ne kadar doğru bilmiyorum) son yapılan güncelleme dün olmuş ve bu olayda güncellemeden sonra oldu. O yapılan güncellemeyi eski haline döndürmek için sistem geri yüklemeyi denedim dün gece 3 4 ten beri böyle ekran pc yi kapatma tuşuna uzun basıyorum kapanıyor sonra açtığımda gene aynı şarjdan çektim şarjı bitti kapandı tekrar açtığımda bu ekran 8 10 saattir böyle nasıl düzelticem lütfen yardım edin