Neler Yeni

Yardım Bunu nasıl yapıyorlar?

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Öncelikle Selamün Aleyküm. Yabancı bir YouTube kanalının bir videosunu izlerken baktımki adamlar Mousun orta tuşunu çevirerekten Minecraftta Eğilmeden yol yapıyorlar. Bende eğilmeden yol yapmak istediğimden hoşuma gitti. Yardımcı olur musunuz onlar gibi nasıl orta tuşu çevirerekten eğilmeden yol yaparım ya da bildiğiniz başka yollar, taktikler var mı?

Ve de şu konuya yardım eder misiniz? (Bu konuyu üstteki için açmadım)

Bu ayarlar ne işe yarar

java

80+ Bronze
Video verirmisiniz bide minecraft bedrock sürümüse normal o onda öyle bir özellik var ama Java ise ya mouse yada moddur.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Video verirmisiniz bide minecraft bedrock sürümüse normal o onda öyle bir özellik var ama Java ise ya mouse yada moddur.
Java da, Hypixel'de Bed Warsta yapıyorlar. Videoyu tam olarak hatırlamıyorum ama bulursam atıcam

• Beğen
Reaksiyonlar: java

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Java da, Hypixel'de Bed Warsta yapıyorlar. Videoyu tam olarak hatırlamıyorum ama bulursam atıcam
Belki csde zıplama tuşunu atadıkları gibi minecrafttada sağ tuşu atıyorlardır

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Belki csde zıplama tuşunu atadıkları gibi minecrafttada sağ tuşu atıyorlardır
Yok adım gibi eminim orta tuşu döndürerek yapıyorlardı ve Minecraft Javada bir şeyi 2 tuşa atamak yok. Benimde aklıma geldi 2 tuşa da atamak ama yok ya da ben yapamadım

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bunu alıştırma yaparak yapabilirsin dostum.CPS'in yüksek olmalı 20 civarı.Youtube'da bir sürü videosu var.Yabancıların videolarına bakmanı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok adım gibi eminim orta tuşu döndürerek yapıyorlardı ve Minecraft Javada bir şeyi 2 tuşa atamak yok. Benimde aklıma geldi 2 tuşa da atamak ama yok ya da ben yapamadım
Scroll click o.CPS bir anda fırlıyor.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Bi' tane tiktok videosu vardı onu diyorsun galiba. Stress çarkı ile tekerleği döndürüyordu hızlıca karşıya ulaşıyordu.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Bi' tane tiktok videosu vardı onu diyorsun galiba. Stress çarkı ile tekerleği döndürüyordu hızlıca karşıya ulaşıyordu.
Yok hem öyle değil hem ben TikTok izlemiyorum. YouTube yazdıydım yukarı.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Yok hem öyle değil hem ben TikTok izlemiyorum. YouTube yazdıydım yukarı.
Bende izlemiyorum İnsta da gördüm. Ama orijinali tiktok videosuydu o yüzden söyledim. Tiktok videosu olup youtube a atılan çok video var.

Top Bottom