Neler Yeni

Bunu Yapabilirmiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Kerem Yücel
Instagram
https://www.instagram.com/ahmetkerem138/
Steam
https://steamcommunity.com/id/AxionAhmet/
Twitter
AhmetKeremYuce2
Discord
axionahmet
Bilgisayarım yeni yeni modern oyunları kaldırmamaya başladı. Bende GeForce NOW ile oynamaya karar verdim ancak oyunları satın alacak durumum olmadığı için paylaşımlı hesaplar alacağım. Maalesef Şu Konuda Ubisoft oyunlarında bunu yapmaya çalışırsam. Ubisoft Online bağlantı istediği için GeForce NOW'da oynamaya çalışırsam oyunun kaydedildiğini ancak her kayıt dosyama herkesin erişebildiğini ve silebildiğini söyledi. Peki ben save dosyasını yedekleyip silmeleri veya değiştirmeleri durumunda geri yükleyebilirmiyim? Bir yöntem varmı?

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
Bilgisayarım yeni yeni modern oyunları kaldırmamaya başladı. Bende GeForce NOW ile oynamaya karar verdim ancak oyunları satın alacak durumum olmadığı için paylaşımlı hesaplar alacağım. Maalesef Şu Konuda Ubisoft oyunlarında bunu yapmaya çalışırsam. Ubisoft Online bağlantı istediği için GeForce NOW'da oynamaya çalışırsam oyunun kaydedildiğini ancak her kayıt dosyama herkesin erişebildiğini ve silebildiğini söyledi. Peki ben save dosyasını yedekleyip silmeleri veya değiştirmeleri durumunda geri yükleyebilirmiyim? Bir yöntem varmı?

Bu video atmak yeterli olur bence geforce rezilliktir şuan ki bilgisayarın ile bı fark kalmaz söyleyemedi deme video bakarsın bence geforce alma önerim budur <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Kerem Yücel
Instagram
https://www.instagram.com/ahmetkerem138/
Steam
https://steamcommunity.com/id/AxionAhmet/
Twitter
AhmetKeremYuce2
Discord
axionahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu video atmak yeterli olur bence geforce rezilliktir şuan ki bilgisayarın ile bı fark kalmaz söyleyemedi deme video bakarsın bence geforce alma önerim budur <3
Hocam teşekkür ederim ama alakasız olmadı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Abdullah Çetin

İyide bu videonun konusu ekran kartı yetersizliği ve harddisk kullanımı ile alakalı..

Kayıt mevzusu hakkında bilgim yok..
İnternet kafe arşivleri gibi dosyalar açılabiliyor ise olabilir..

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
İyide bu videonun konusu ekran kartı yetersizliği ve harddisk kullanımı ile alakalı..

Kayıt mevzusu hakkında bilgim yok..
İnternet kafe arşivleri gibi dosyalar açılabiliyor ise olabilir..
Sorun şu şuan ki bilgisayarı oyunları kaldırmıyor bunun için geforce almak istiyor ama geforce alırsa yine kaldirsa bile düşük fps ile oynayacak zevkini çıkaramicak ben o konu hakkında söyledim o kaydetme konusu hakkında değil yani onu bende bilmiyorum ben sadece oyunda fps sorunu yaşayabilir diye söyledim sadece <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam teşekkür ederim ama alakasız olmadı mı?
Sadece geforce fps sorunu yaşarsın bunu söylemek için attım zaten kaydetme konusunda benim de fikrim yok yani geforce boşa da almış olursun anlamın da söylemek istedim yanlış bir şey dediysem özür dilerim sadece söylemek istedim önerim budur <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Abdullah Çetin
Sorun şu şuan ki bilgisayarı oyunları kaldırmıyor bunun için geforce almak istiyor ama geforce alırsa yine kaldirsa bile düşük fps ile oynayacak zevkini çıkaramicak ben o konu hakkında söyledim o kaydetme konusu hakkında değil yani onu bende bilmiyorum ben sadece oyunda fps sorunu yaşayabilir diye söyledim sadece <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece geforce fps sorunu yaşarsın bunu söylemek için attım zaten kaydetme konusunda benim de fikrim yok yani geforce boşa da almış olursun anlamın da söylemek istedim yanlış bir şey dediysem özür dilerim sadece söylemek istedim önerim budur <3
Anladım ama fps'i etkileyen internet hızı değil mi?
Hem o videonun 2. versiyonu geldi youtube'a
Ultimate paketlerde 4080, Normal paketlerde 2080 ekran kartı var..
Harddisk konusuna gelince.. hala harddisk kullanan sistemleri var..

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
Anladım ama fps'i etkileyen internet hızı değil mi?
Hem o videonun 2. versiyonu geldi youtube'a
Ultimate paketlerde 4080, Normal paketlerde 2080 ekran kartı var..
Harddisk konusuna gelince.. hala harddisk kullanan sistemleri var..
2. Versiyon geldiğini görmedim pardon eğer düzeldiyse sorun yok ama hala bazı sıkıntılar var sanırım o kadar emin değilim şuan internet konusunda evet haklısın FPS için internetin de belirli bi mbps de olması lazım ama ekran kartı da etkiliyor diye biliyorum <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Abdullah Çetin
2. Versiyon geldiğini görmedim pardon eğer düzeldiyse sorun yok ama hala bazı sıkıntılar var sanırım o kadar emin değilim şuan internet konusunda evet haklısın FPS için internetin de belirli bi mbps de olması lazım ama ekran kartı da etkiliyor diye biliyorum <3
Sorun yok, anladım izlemediğini.. 🙃

İnternet, bizim stream olarak alacağımız görüntü için önemli..
Ama o videodaki gibi gtx 1060 olsaydı hala, yeni oyunları hala oynayamazdı..
Neyse ki kulak verdi geforce now..
Rtx 2080, nerden baksan 3060 ti seviyesinde kart..

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
Sorun yok, anladım izlemediğini.. 🙃

İnternet, bizim stream olarak alacağımız görüntü için önemli..
Ama o videodaki gibi gtx 1060 olsaydı hala, yeni oyunları hala oynayamazdı..
Neyse ki kulak verdi geforce now..
Rtx 2080, nerden baksan 3060 ti seviyesinde kart..
Doğru ama yine de bazı sorunları olması kötü yine de şuan ki hali ile yine idare eder en azından 1060 vermiyor <3

Top Bottom