Neler Yeni

Bunun adını bilenler var mı ? mönitör tutucu

ibocuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
ibo k
Arkadaşlar şöyle bir şey buldum

ürün bana lazım ve çok hoşuma gitti ama herşeyde 1000 liradan başlıyor iki parça plastik 1000 lira olur mu ? bunu daha iyisini daha ucuzunu f/p bilen varsa eklerse sevinirim

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001

ürün bana lazım ve çok hoşuma gitti ama herşeyde 1000 liradan başlıyor iki parça plastik 1000 lira olur mu ? bunu daha iyisini daha ucuzunu f/p bilen varsa eklerse sevinirim
Bunun için masayı delecek misin gerçekten ? Bana kalırsa bu parayı vermek yerine duvara sabitleme aparatı alıp duvara değil de masanın üzerine montajını yapabilirsin. Hareketli olanlardan alman gerekecek :)

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,539
İsim
Oğuz Oğuz

n11.com’dan ULTIMATE MS-001 Masa Üstü Monitör Standı Monitör Askı Aparatı seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi’nde milyonlarca ürün, harika fiyatlarla!

Daha basic hali

ibocuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
ibo k
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun için masayı delecek misin gerçekten ? Bana kalırsa bu parayı vermek yerine duvara sabitleme aparatı alıp duvara değil de masanın üzerine montajını yapabilirsin. Hareketli olanlardan alman gerekecek :)
işte bende ondan arıyorum ama bulamıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

n11.com’dan ULTIMATE MS-001 Masa Üstü Monitör Standı Monitör Askı Aparatı seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi’nde milyonlarca ürün, harika fiyatlarla!

Daha basic hali
benim aradığım şey böyle değil, masanın yüzeyi ile bi bağlantısı olmaması lazım, FPS oyunu oynarken yanıa çekebileyim, klavyemi istediğim kadar uzağa koyabileyim
anlatabildim mi ?

Top Bottom