Bunun aldım Da reisin hikayeden iyi midir??

Gayet iyi. Güncel soket. Dolu anakart. 1 adet daha m2 yuvası konulsaydı bence mükemmel olurmuş.

Almışken Gen 5 ekran kartı destekli olan bir model alsan daha iyi olurdu. Bu biraz kırpılmış bir model.
tam olrak ne oluyo knk ekra nkartından çok anlamam iptal edeyim çünkü 5080 5090 geçmeyi düşünüyoruım

anakart gen 5 degil mi zaten
Değil. En azından ekran kartı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam olrak ne oluyo knk ekra nkartından çok anlamam iptal edeyim çünkü 5080 5090 geçmeyi düşünüyoruım
5090 düşünüyorsan iptal et bence, o kadar güçlü olmayan kartlarda pek etkisi olan bir şey değil şuan ama tepe seviye kartlarda az da olsa performansı düşürüyor gen5 olmazsa.

5090 düşünüyorsan iptal et bence, ama o kadar güçlü olmayan kartlarda pek etkisi olan bir şey değil şuan.
iptal ettim knk kararsızlık fln yapıyormmuş gen 5 ler g4 lerde sanırsam

5090 düşünüyorsan iptal et bence, o kadar güçlü olmayan kartlarda pek etkisi olan bir şey değil şuan ama tepe seviye kartlarda az da olsa performansı düşürüyor gen5 olmazsa.
9070xt 7800x3d düşünüyorum bende bana gider mı bu anakart hangılerıne bakıyım? gen5 olmadıgını nasıl anladınız görsellerde gen5 yazmıslar

9070xt 7800x3d düşünüyorum bende bana gider mı bu anakart hangılerıne bakıyım? gen5 olmadıgını nasıl anladınız görsellerde gen5 yazmıslar
Wifi 6E olanlar Gen4 oluyor istisnası var mı bilmiyorum ama daha aksini görmedim genel bilgi olarak kullanabilirsin. Emin olmak isterseniz anakartların üretici sitesinde hangi port ne destekliyor detaylı yazar. Bu modelin siyahında Gen5 var mesela garip ama öyle.

9070XT de Gen5 aşırı fark etmiyor olmazsa büyük kaybınız olmaz ama olsa yine de iyi olur birkaç FPS fazla verse kârdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,350
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri