Bunun gibi program önerir misiniz? oyun için !

AdomSegat

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,777
https://vibrancegui.com/ arkadaşlar böyle bir program var ama indiremiyorum nedense bunun gibi digital vibrance açabileceğim program önerir misiniz? hd grafik panelini indiremediğim için böyle yapıcam malesef hd grafik panelini indirmeyi bilen varsa yazabilirmi yada böyle program önerir misiniz?

https://vibrancegui.com/ arkadaşlar böyle bir program var ama indiremiyorum nedense bunun gibi digital vibrance açabileceğim program önerir misiniz? hd grafik panelini indiremediğim için böyle yapıcam malesef hd grafik panelini indirmeyi bilen varsa yazabilirmi yada böyle program önerir misiniz?
driveri kaldırıp geri kur sitesinden ya da denetim masasında gözükmüyo mu denetim masası hd graphicsin

driveri kaldırıp geri kur sitesinden ya da denetim masasında gözükmüyo mu denetim masası hd graphicsin
dediğinden pek bir şey anlamadım ama denetim masasında gözükmüyor driver ı dediğin yani ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar stedn indirmekmi

aynen de upluyorum başka hd graphics kullanan biri varsa bakar belki

dediğinden pek bir şey anlamadım ama denetim masasında gözükmüyor driver ı dediğin yani ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar stedn indirmekmi
evet dostum bu kaçıncı kez konu açışın bilmiyorum ama şunu indir

ok
Post automatically merged:

program önercekmisin peki
dediğin programdan başka bilmiyorum bende kendin yazmışsın zaten

arkadaş ordan olmamış yazmış diğer konusunda

uppppppppp

dediğin programdan başka bilmiyorum bende kendin yazmışsın zaten

arkadaş ordan olmamış yazmış diğer konusunda
o zaman bilgisayarının tam modelini internette arat ve hangi bileşenlere sahip olduğunu öğren ve onların driverini indirebilrsin

ama her konu açtığımda herkes aynı şeyi söylüyor bende diyorum ki Olmuyor arkadaşlar olmuyor
sen bana söylesene bilgisayarının modeli ne tam modeli

Ekran Alıntısı.PNG

dostum bak var ama olmuyor

o zaman bilgisayarının tam modelini internette arat ve hangi bileşenlere sahip olduğunu öğren ve onların driverini indirebilrsin

genelde laptopun altında yazar yazmıyorsa msinfo32 den bak

Valla yaparsan çok mutlu olurum PC modeli Acer Aspire E-573

Valla yaparsan çok mutlu olurum PC modeli Acer Aspire E-573
ÇOK Denedim olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,685
Üyeler