- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 73,212
İlk mesajdaki ss şu an öyle göstermiyor. Boşuna para harcamak demişsin. Kendinle çelişiyorsun şu an...Bir tek beni anlayan sensin şuan...
İlk mesajdaki ss şu an öyle göstermiyor. Boşuna para harcamak demişsin. Kendinle çelişiyorsun şu an...Bir tek beni anlayan sensin şuan...
kızgın emojisi atmakBir tek beni anlayan sensin şuan...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@yigitkrsli benimle sorunun nedir?
İşte. Olmayan mesaj hakkında konu açmış arkadaş. Cahil demedim ben. Ve biri cahil dedimi hatırlamıyorum.Ve ben hâlâ nerede cahil dendiğini merak ediyorum, mesajı raporlarsanız ona göre işlem yapayım...
millet iyi reaksiyon mesaj kastı burda çaktırmaTek merak ettiğim toplam kaç cevap oldu ?
83Tek merak ettiğim toplam kaç cevap oldu ?
Mesajındaki anlam bunla örtüşmüyor. 500W bile çekmeyen sisteme boşa masraf demişsinYa delircem gerçekten. Ateşim çıktı. Hocam ben 500W alsın alsınlar falan demiyorum. Yeter diyorum sadece.
Kızgin emojisi atmam bir sorunum olduğu anlamına mı geliyor?@yigitkrsli benimle sorunun nedir?
Hocam Kaan ile oradaki arkadaş bu 500 W olayını savunmuştu ben de 500W yetmez dedim, konu böyle büyüdüİlk mesajdaki ss şu an öyle göstermiyor. Boşuna para harcamak demişsin. Kendinle çelişiyorsun şu an...
evet bu cahil demedi beyler KAAN demedi başkası dediİşte. Olmayan mesaj hakkında konu açmış arkadaş. Cahil demedim ben. Ve biri cahil dedimi hatırlamıyorum.
oradaki arkadaş derken kimden bahsediyorsunuz hocam benden mi?Hocam Kaan ile oradaki arkadaş bu 500 W olayını savunmuştu ben de 500W yetmez dedim, konu böyle büyüdü