Neler Yeni

Burada bana cahil dediler ben nerede yanlış yaptım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,949
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
111583.png

Sistemin çektiği güç budur. Buradan analizinizi yapın :)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Oradaki neden i sil oto düzeltme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oradaki NEDEN oto düzeltme

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Hocam çok şükür ben bu forum sayesinde öğrendim ama bu arkadaş bana yanlış bir şey ogretmese bile başlarına öğretecek
En başta dedim ya, böyle insan çok burada. Bilgisi olamadan fikri olanlarla dolu burası. Hala daha diretiyor gördüğünüz gibi. Muhatap olmayın, devam edin. Kendi kendine konuşsun. :)

Umarım forum yöneticileri de gerekeni yapar. Hakaret vb. gibi mesajlar için nasıl ceza veriliyorsa böyle yanlış bilgilendirme ve yönlendirmeler için de aynı şekilde ceza verilmeli. Sonuçta burası bir "yardımlaşma" yeri.

Ben 2005 yılından beri forumlardayım, hesap bile almadım 2015 yılına kadar. Tam 10 yıl sadece forumlara girip okudum, bilgi sahibi oldum. Bir kelime bile yazmadım. 10 yıl sonra ilk hesabımı aldım ve sadece bilgim olan konularda birkaç kelime yazdım. Hala daha böyle devam ediyorum. Yeni nesille aramızdaki fark bu sanırım. Bir şeyler yazmak için, önce çok okumak ve dolmak lazım. Yoksa dediğiniz her şey bu arkadaşınki gibi boş olur.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Bu sisteme 500 Watt bile yeter bencede ama 700 Watt alınması daha ileri dönük olur ama 500 Watt yeter bencede

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
En başta dedim ya, böyle insan çok burada. Bilgisi olamadan fikri olanlarla dolu burası. Hala daha diretiyor gördüğünüz gibi. Muhatap olmayın, devam edin. Kendi kendine konuşsun. :)

Umarım forum yöneticileri de gerekeni yapar. Hakaret vb. gibi mesajlar için nasıl ceza veriliyorsa böyle yanlış bilgilendirme ve yönlendirmeler için de aynı şekilde ceza verilmeli. Sonuçta burası bir "yardımlaşma" yeri.

Ben 2005 yılından beri forumlardayım, hesap bile almadım 2015 yılına kadar. Tam 10 yıl sadece forumlara girip okudum, bilgi sahibi oldum. Bir kelime bile yazmadım. 10 yıl sonra ilk hesabımı aldım ve sadece bilgim olan konularda birkaç kelime yazdım. Hala daha böyle devam ediyorum. Yeni nesille aramızdaki fark bu sanırım. Bir şeyler yazmak için, önce çok okumak ve dolmak lazım. Yoksa dediğiniz her bu arkadaşınki gibi boş olur.
Gözüne mi sokayım bunu?
1594947944305.png

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,949
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Gelelim asıl konuya, öncelikle mesajların hepsini okumadım onu baştan belirteyim. Arkadaşlar sistem kurarken DENGE denen bir şey var ve bu çok önemli. Eğer gidip 2080 Super ile sistem kuruyorsanız buna gidip 400-500W güç kaynağı takmamalısınız. Güç kaynağının fazla olması bir zarara yol açmıyor aksine daha verimli çalışacaktır. Amma velakin bu demek değildir 550W yetmez, denemedim ama yetebileceğini düşünüyorum...

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Gelelim asıl konuya, öncelikle mesajların hepsini okumadım onu baştan belirteyim. Arkadaşlar sistem kurarken DENGE denen bir şey var ve bu çok önemli. Eğer gidip 2080 Super ile sistem kuruyorsanız buna gidip 400-500W güç kaynağı takmamalısınız. Güç kaynağının fazla olması bir zarara yol açmıyor aksine daha verimli çalışacaktır. Amma velakin bu demek değildir 550W yetmez, denemedim ama yetebileceğini düşünüyorum...
İşte yetmez diyorlar. Anlatamıyorum.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Katılıyorum hocam

muskA

80+ Silver

Ben 2005 yılından beri forumlardayım, hesap bile almadım 2015 yılına kadar. Tam 10 yıl sadece forumlara girip okudum, bilgi sahibi oldum. Bir kelime bile yazmadım. 10 yıl sonra ilk hesabımı aldım ve sadece bilgim olan konularda birkaç kelime yazdım. Hala daha böyle devam ediyorum. Yeni nesille aramızdaki fark bu sanırım. Bir şeyler yazmak için, önce çok okumak ve dolmak lazım. Yoksa dediğiniz her şey bu arkadaşınki gibi boş olur.
abicim heykelin olsada öpsem ya .... kral adamsın kral :D

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR