Neler Yeni

Buraya bi söz bırakın

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Sizin uydurduğunuz bi söz varsa yazın çünkü benim anlamlı gerçek bir sözüm var ve birkaç saat önce aklıma geldi.

"Depremler osuruktur,eğer uzun süre osurmazsanız bi anda patlarsınız."

Dolar

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Aklıma gelmiyor ne yazık ki.
Ama içten içe yıprandığımı hissediyorum, yorulduğumu hissediyorum. Her şeyden bıkmaya başlıyorum. Ufak bir dert cümlesi yazmak istedim. Konu açsam saçma olacak.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Sizin uydurduğunuz bi söz varsa yazın çünkü benim anlamlı gerçek bir sözüm var ve birkaç saat önce aklıma geldi.

"Depremler osuruktur,eğer uzun süre osurmazsanız bi anda patlarsınız."

Dolar
Vergiyi veren hüdadir kula minnet eylemem 😊

Sami Järvi

80+ Silver
Ne zaman yaptığın ya da yaşadığın bir durumdan sıkılırsan aynaya bak çünkü karşında gördüğün kişi ya senin utancın ya da senin başarın olacak .Bu sözü hep kendime söylerim

Son düzenleme:

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Dün makarna yiyen aslında hiç makarna yemeyendir quoteby: Vector076

Baya derin bi söz bence bi düşünün bunu
Çünkü makarna yiyen kişi bugünde makarna yiyordur. Dün makarna yiyen bugün makarna yemez. Ama makarna yiyen kişi makarnayı bugün yediği için dün makarna yememiştir.

Sami Järvi

80+ Silver
Dün makarna yiyen aslında hiç makarna yemeyendir quoteby: Vector076

Baya derin bi söz bence bi düşünün bunu
Çünkü makarna yiyen kişi bugünde makarna yiyordur. Dün makarna yiyen bugün makarna yemez. Ama makarna yiyen kişi makarnayı bugün yediği için dün makarna yememiştir.
ama dün makarna yiyen bugün makarna yememiş oluyor dün yemiş oluyor ama sonuçta yiyor makarnayı (bugün bronz olursun muhtelemen )

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
ama dün makarna yiyen bugün makarna yememiş oluyor dün yemiş oluyor ama sonuçta yiyor makarnayı (bugün bronz olursun muhtelemen )
Bak anlamıyorsun. Dün makarna yiyen kişi bugün de makarna yediyse dün makarna yememiştir. Ama bugün makarna yemediyse dün makarna yemiştir

Sami Järvi

80+ Silver
Bak anlamıyorsun. Dün makarna yiyen kişi bugün de makarna yediyse dün makarna yememiştir. Ama bugün makarna yemediyse dün makarna yemiştir
sen varsayımlardan yürüyorsun dün makarna yiyen adam sonuçta o makarnayı yemiştir farklı bir boyutta yememişse o boyutta yememiş sayılır bizim boyutta yemiştir o makarnayı

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
sen varsayımlardan yürüyorsun dün makarna yiyen adam sonuçta o makarnayı yemiştir farklı bir boyutta yememişse o boyutta yememiş sayılır bizim boyutta yemiştir o makarnayı
Dün makarna yiyen bugün makarna yediyse aslında dün makarna yememiştir. Ama bugün makarna yemediyse dün makarna yemiştir.
Bence sen bunu makarna yaparken düşün yoksa anlamıcaksın

Top Bottom