Neler Yeni

Burnum defalarca kanadı

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Merhabalar öncelikle evet siz DOKTOR DEĞİLSİNİZ ama ilk okuldan beri benim hiç burnum kanamamıştır dün sabah kalktıktan 1 saat sonra bir anda kanamaya başladı 10 dk falan kanadı sonra durdu akşam yine kanadı arada 2 defa daha küçük küçük kanadı ve yaklaşık yarım saat önce yine kanadı toplamda 5 defa hep sol burnu kanadı burnumda yara var ama ondan değil neden olabiliyor defalarca kanaması bence normal değil burnumu vurmadım yada karıştırmadım neden olabilir
BOŞ BOŞ YAZMAYIN İNTERNETTEN ARATMAK YERİNE YAŞAYAN BİRİNİ BURDA ARATMAK DAHA MANTIKLI BELKİ ÖNEMLİ OLMAYAN BİR ŞEY ONUN İÇİN NEDEN DOKTORA GİDEYİM

Son düzenleme:

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
burnundaki damarlar çatlaış olabilir

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
Doktora gitmen lazım
Burun kanaması hafife alınmamalı

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhabalar öncelikle evet siz DOKTOR DEĞİLSİNİZ ama ilk okuldan beri benim hiç burnum kanamamıştır dün sabah kalktıktan 1 saat sonra bir anda kanamaya başladı 10 dk falan kanadı sonra durdu akşam yine kanadı arada 2 defa daha küçük küçük kanadı ve yaklaşık yarım saat önce yine kanadı toplamda 5 defa hep sol burnu kanadı burnumda yara var ama ondan değil neden olabiliyor defalarca kanaması bence normal değil burnumu vurmadım yada karıştırmadım neden olabilir
Çok fazla güneşte kaldıysan kanamış olabilir.
Genellikle hızlı değişimlerde kanar.
Kılcal damarların çatladıysa, hasar gördüyse kanamış olabilir.
Devam ederse doktora gitmekte fayda var.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Her sağlık sorununu forumlara açıyorsan bu yaşa iyi gelmişsin zaten.

En İyi Cevap
3
Merhabalar aynı sorunu bir kaç sene önce ben de yaşadım uzunca bir süre aynı şekilde kuzenimde de vardı. Doktora gittim burnumun içinde kanayan yeri yakıp kapattı ( Gözünüzü korkutmasın ufak sıcak bir şeyle yapıyor 15 saniyede) O zamandan beri hiç olmadı.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her sağlık sorununu forumlara açıyorsan bu yaşa iyi gelmişsin zaten.
Ya boş yapma ilk defa böyle bir konu açıyorum internetteki sebeplerine bakmaktan burda tam sorunumu açıklayıp yalşayan birini aramak çok daha mantıklı kusura bakma evimde ne doktorum yada cep telefonumda bir doktorun numarası yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar aynı sorunu bir kaç sene önce ben de yaşadım uzunca bir süre aynı şekilde kuzenimde de vardı. Doktora gittim burnumun içinde kanayan yeri yakıp kapattı ( Gözünüzü korkutmasın ufak sıcak bir şeyle yapıyor 15 saniyede) O zamandan beri hiç olmadı.
Yakma makinesini biliyorum daha önceden parmağımda yapıldı sağolun

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Ya boş yapma ilk defa böyle bir konu açıyorum internetteki sebeplerine bakmaktan burda tam sorunumu açıklayıp yalşayan birini aramak çok daha mantıklı kusura bakma evimde ne doktorum yada cep telefonumda bir doktorun numarası yok
Hahahaha arada evden çık etrafı dolaş da acil servis diye bir şey görürsün belki hahahahahaha

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet biz doktor değiliz kendin de güzel söylemişsin. Doktora git.

BIGGZ

80+ Bronze
Öncelikle sakin ol

Burnundaki damarlardan biri açılmış gibi duruyor
Doktora gidince bir aletle yakıyorlardı diye biliyorum
Bu yüzden doktora git, hallederler

/// yaşantım
Ben çocukluktan beri bu illetle uğraşıyorum, burnumu yaktırdım
Ama düzelmeyi bırak eskiden daha beter kanamaya başladı
Daha sonra doktora gitmeye tenezzül bile etmedim, kendi akışına bıraktım
Bazen ciddi anlamda kanar, ancak bünyem alışık olduğundan 30 dk bile kanasa durmasını beklerim ve kendi kendine durur gider
Hiç sorun etmedim yıllardır, korkmadım bile

Sadece kanayınca yarım saat işimden olduğum için sinir oluyorum :D
///

- Sana doktora gitme demiyorum, benimki anormal bir şey yani genetik gibi oluyor
Sen doktora git en iyisi

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Hahahaha arada evden çık etrafı dolaş da acil servis diye bir şey görürsün belki hahahahahaha
3 5 yazdığın mesajlara bakayım dedim nasıl biri olduğunu anladım senle tartışmaya bile girilmez yinede sağol her şeyi bildiğini sanan adam

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
3 5 yazdığın mesajlara bakayım dedim nasıl biri olduğunu anladım senle tartışmaya bile girilmez yinede sağol her şeyi bildiğini sanan adam
Her şeyi bilmesem de bağlaçların yazımını biliyorum en azından hahahah.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Pandemi döneminde acıl servis acil servis diye dalga geçmenin anlamı yok. Adam belki cekiniyor gitmeye ve evde cözmek istiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

BOŞ BOŞ YAZMAYIN İNTERNETTEN ARATMAK YERİNE YAŞAYAN BİRİNİ BURDA ARATMAK DAHA MANTIKLI BELKİ ÖNEMLİ OLMAYAN BİR ŞEY ONUN İÇİN NEDEN DOKTORA GİDEYİM
Geniş bir arsive benziyor isterseniz bir bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,678
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta
Top Bottom